Predsednički izbori USA 2024.

1. ne kazem ni o tome kako bi ljudi razmisljali, samo sta je vise tabu u zapadnom svetu. to vase nije. nije nikad ni bilo kolko mislite

2. jbt o cemu ti

niko od nas i tebe nema to "naše", svako slaže neku slagalicu na osnovu onoga šta sakupi i procesuira kako je u mogocnosti pa na kraju imaš ljude sličnih ili sličnijih mišeljnja do nekih
    specifičnih tema gde se to vise razlikuje. Ne postoje dve osobe koje identnično u brucu misle o svemu

ono sto je definitivno jeste da najveci broj ljudi misle slicno i uglavnom povrsno a kako nalazis manje ljudi sa slicnim misljenjima najcesce dolazis do zakljucka da su vise vremena posvetili odredjenoj temi. Prisustvo etike, vaspitanja ili morala u tim temama je dodatna komponenta koja često i utiče na opredelenje u odnosu na određenu pojavu.

Jok cilj je biti poseban, lol

3. Recimo chevua nije blam negirati ocigledan genocid vec palamuditi kako ješe ovo kako ješe ono, trazi svaki moguc oblik abolicije zato sto se zaljubio u ješe (na daljinu)

4. doduše možda sad malo revidira stavove kad vidi da politički posmatra stvari skoro identično kao precednik mu u otadžbini

5. niko od nas i tebe nema to "naše", svako slaže neku slagalicu na osnovu onoga šta sakupi i procesuira kako je u mogocnosti pa na kraju imaš ljude sličnih ili sličnijih mišeljnja do nekih
    specifičnih tema gde se to vise razlikuje. Ne postoje dve osobe koje identnično u brucu misle o svemu

ma sve to stoji, al ko sto rekoh ti si onaj koji stavi mindjusu na neko cudno mesto pa onda neku tetovazu za koju je siguran da je posebna pa stavi gore cirokanu pa obuce baggy pantalone i tako sa svakim pojedinacno posebnim detaljem izgleda kao svako takav.
    Slicno i melkor

Chevu je u pisanijima obuko cilindar, monokl, frak, kupace gace i flipflop.

Samo kazem o autenticnosti i neocekivanosti

6. i sta ti kaes celte el genocid il si jevroatlantista? el lepo da se ovako naislno vrši ekspanzija uz preću međunarodne zajednice koja svako malo kmeči kada ima svoje interese a u drugim stiuacijama imamo bol u kurcu

7. Meni i dalje do jaja kako mi i dalje nemamo pojma jedni o drugima suštinski baš apsolutno ništa, što nam naravno nije prepreka da i dalje profajlišemo i dubinski analiziramo tog celokupnog i krajnje komplikovanog čoveka, koji postoji iza tih 6-7 karaktera tipa Jovor ili Čevu.

8. i sta ti kaes celte el genocid il si jevroatlantista? el lepo da se ovako naislno vrši ekspanzija uz preću međunarodne zajednice koja svako malo kmeči kada ima svoje interese a u drugim stiuacijama imamo bol u kurcu

iskren da budem, ne znam situaciju dovoljno da bi imao misljenje.

cini mi se da su hamas i netanjahu i iran u nekoj skaradnoj simbiozi - nedirigovanoj, samo da koristi svako situaciju za sopstvene interese i da najebavaju svi redom zbog toga. al ko sto rekoh, nije validno misljenje.

ono ruku na srce znam istoriju tamo, situaciju i sve to, vrv bolje od tebe. al daleko je to od egzaktne nauke da moz povuces liniju gde je pravda.

9. takvi vazda mlate s tudju patku po gloginje, i kod vas i kod nas, sto bi sad bilo drugacije :)

10. jedna stvar je solidno uočljiva da mahom evroatlantisti negiraju očigledan genocid (osim muslimana), odnosno naši drugosrbi, komunisti i slično...tako i jovor reće za srebrednicu da jeste al za gazu nema šanse, jer izrael bajo, narod žrtve holokausta ovo ono...bezgrešne ješe lol

11. nemoj to caro raditi, da mi pripisujes stvari koje nisam reko ni napisao. i uvek to radis, jebem te u glavu tu idiotsku.

12. pa brate ništa ti ne znaš, evo ti izvori nabijem te na kurac kako možeš da ne znaš šta pratiš koje portale u pičku, si prečo na bićut

13. bbc: busterujte se x3 to je preporuka ovo je 1564215 podsoj
    celt: DA NARAVNO

bbc: blizu 70 odsto nastradalih u gazi su žene i deca preko 20k pobijene dece teren sravnjen sa zemljom
    celt: ISKREN DA BUDEM NE ZNAM

ne znaš kurac samo si mediokritet

14. od tebe brate... vece mediokritetsko misljenje nisam cuo, iskreno.

bukvalno mozes napravis program, i to ne kao AI ova moderna sranja nego klasicno IF THEN ELSE, jedno 10 provere, i eto ga cara.

toliko se upinjes da pisas uz vetar, da si predvidljiv ko krokodil.

15. a šta ti čekaš presudu haškog suda ili neko drugo MeriTorNo telo da ti napravi misljenje? Dokazi sa terena žena u crnom će biti merodavni lol. Kada se to odluči u nadženim ustanovama onda možemo o tome da pričamo.

Minvajl međunarodni sudovi višestruko opstruisani

jbt ćivimo u vreme kad svako sa mobom biva reporter nemoš sakriti više ništa

16. mislim da je ono sto izraelska vlada i vojska radi trenutno u gazi definitivno pogresno i za debelo istrazivanje i jebem li ga koje posledice. radi sa tom informacijom sta hoces

17. al ko sto rekoh, nisam merodavan. a ti tek nisi...

18. ma jel, nemos zakljucis na osnovu dostupnih informacija da je u pitanju sistematsko ravnanje terena i ljudi bez rezerve

https://ichef.bbci.co.uk/ace/standard/1920/cpsprodpb/cb68/live/2198d5f0-d419-11ef-87df-d575b9a434a4.png

https://pbs.twimg.com/media/Gv2Jtc4W8AAB4Of?format=jpg&name=small

bukv ima x10 gorih fotki od ovog saću baš da ti linkujem

funfact: većina drugosrba koja kmeči o genocidu u srebrenici kako bi pokazala dubinu svoje duše nema muda da kae da je u gazi na delu genocid, tu spadaju i mejnstrim srpski političari fazon onaj pavle grbović i ostala nato komunjarska žgadija

bukv me sramota svakog srbina koji relativizuje ovo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.