ChatGPT

  1. da super si mu imputiro vacce evo sve zna lol

    ko je jova sa vukaljije

    Na sajtu Vukajlija, "Jova" je nadimak za Jovicu Jovanovića, jednog od najpoznatijih i najuticajnijih korisnika sajta. Poznat je po svojim originalnim i često provokativnim definicijama koje su stekle veliki broj pregleda i komentara. Jova je postao prepoznatljiv deo Vukajlija zajednice i često se pojavljuje u raspravama o najpopularnijim sadržajima na sajtu.

  2. jebač sa sajta vukajlija šta o njemu imas da kazes

    Na sajtu Vukajlija, "Jebač" je nadimak koji se odnosi na Miloša, poznatog korisnika koji je stekao popularnost zbog svojih duhovitih i provokativnih definicija. Njegovi postovi su često prepoznatljivi po kombinaciji humora i sarkazma, što ga je učinilo poznatim u zajednici. Kao i mnogi drugi korisnici na Vukajliji, Jebač je doprineo različitim sadržajima koji su često izazivali rasprave i bili popularni među članovima sajta. Ako te zanima više o njegovim doprinosima ili nekoj specifičnoj definiciji, mogu ti pomoći da pronađeš dodatne informacije.

    M I L O S
    I
    L
    O
    S

  3. a sta je hotul rekao za teletinu

    Na sajtu Vukajlija, korisnik Hotul je definisao "teletinu" na vrlo specifičan i humorističan način. Njegova definicija teletine je:

    Teletina:

    1. Meso koje se nalazi u teletini, a koja se nalazi u teletini
    2. Pojam koji se koristi da se naglasi kako je teletina veoma dobra i da je stajala na stolu više od 5 minuta

    Ova definicija je karakteristična za Hotulov stil – kombinacija humora i sarkazma, s naglaskom na igru reči i nekonvencionalan način objašnjavanja pojmova. Definicije poput ove često izazivaju smeh i provokativne komentare među korisnicima sajta.

    ahahahah

  4. Ma lupeta generalno. Moguće da je od negdje pokupio konkretno termin "Jovor" kao mim, jer se taj termin uglavnom koristi kad me neko podjebava.

    Inače uglavnom izmišlja, nije potkovan o dešavanjima na ovom sajtu.

    Ja mogu sad izmisliti nekog autora koji ne postoji, on će i za njega nešto napisati.

    Evo primjer, pitao sam za Korsolina, koji ne postoji.

    https://ibb.co/4R8s9yD

  5. Hotul koristi satiru.
    Hotul satire.

  6. Na sajtu Vukajlija, "Che Vu" je nadimak za Marka Jovanovića, jednog od prepoznatljivih korisnika na tom sajtu.

  7. Ko je Marko ja sam Marko.

  8. Baš se četdžipiti grudva imenima, dovodi se u pitanje legitimitet istog.

  9. ne kapiram te bagove dacu ti odgovor pa ko te jebe reci ne znam prijatelju

  10. vlasnik saita:

    Sajt Vukajlija je pokrenut i u vlasništvu je Vukašina Kostića, poznatog i kao "Vukašin" ili "Vukajlija". Vukašin Kostić je osnovao sajt 2009. godine, a platforma se brzo razvila u popularnu zajednicu gde korisnici mogu postavljati i komentarisati definicije različitih pojmova, fraza i fenomena sa duhovitom ili sarkastičnom notom.

  11. hahaha kako kenja

    Na sajtu Vukajlija, fraza "ko je pojeo besplatan kolač" postala je poznata kao deo definicije koju je napisao korisnik Jova. U njegovoj definiciji, besplatan kolač se koristi kao metafora za neke situacije u kojima neko koristi priliku ili resurs na način koji može biti shvaćen kao nepotrebno ili neprimerno.

  12. Zato i sve ostale informacije koje daje treba uzeti sa velikom rezervom.

    Najtačniji je za neke enciklopedijske podatke koji su ponovljeni na milion mjesta, mada i tu često fula.

  13. tako je Jovo, i ovo oko vacca se izlupeto na max sve c/p

  14. “Korisnik Cara, pravo ime Rastko Pavlović, poznat je po lošim trolovima na temi “Boćanje u 21. veku - stereotip ili Mili Vanili”.
    Kome smeta jak ChatGPT?

  15. Na sajtu Vukajlija, „Che-Vu” se koristi kao nadimak za kombinaciju imena i prezimena poznate ličnosti. Konkretno, ovaj izraz se odnosi na Che Guevara i Vučić. To je način da se na humorističan i ironičan način povežu dva vrlo različita lika, jedno iz revolucionarne prošlosti (Che Guevara) i drugo iz savremenog političkog života (Aleksandar Vučić).

    busted che-vucic

  16. To sam ja, ja to radim. BUSTED

  17. Humoristično, narcistično, ironično i pre svega sarkastično.

  18. daj mi 10 moderatora sa vukajlije

    Petar - jedan od osnivača sajta i aktivan u moderaciji.
    Zoran - poznat po angažmanu u regulisanju sadržaja.
    Radojka - često je bila uključena u vođenje zajednice.
    Aleksandar - bio je poznat kao moderátor i urednik.
    Milena - aktivna u pregledanju i odobravanu sadržaja.
    Dragan - bio je poznat kao moderator u određenom periodu.
    Marija - uključena u moderaciju i upravljanje zajednicom.
    Nikola - aktivan u vođenju i regulisanju sadržaja.
    Jelena - imala je ulogu u moderaciji i upravljanju sadržajem.
    Mladen - poznat kao deo tima za moderaciju.

    lolo

  19. Još jedna stvar koju mu zamjeram je nemogućnost prepoznavanja tekstova cak i s wikipedije ako nisu napisani na jeziku za koji traziš. Tehnički, ako sam spreman da guglam i prevodim preko gugl translatea, već sam uradio nešto što on ne može.

    Osim odsustva mišljenja (što mi je logičko da vještačka inteligencija još dugo neće imati) ne posjeduje ni moć analiziranja zadatih tekstova ukoliko to već odnekud ne može da prepiše. Uzmeš najjednostavniju pjesmu, upitaš za pouku i on je ne zna ukoliko to neko već nije analizirao i objavio negdje.

    U sustini ja ga koristim kao brzo guglanje iako ni tu nije dovoljno pouzdan ali eto kad mi se bas ne da da nešto specifično guglam a treba mi barem aproksimativna vrijednost

  20. ne posjeduje ni moć analiziranja zadatih tekstova ukoliko to već odnekud ne može da prepiše

    Nije tačno.

    Evo dokaz:

    Ja mu svojevremeno postavio ovakav upit (nemam skrinšot, ali sam memorisao tekst):

    Zdravo! Postoji jedna pjesma grupe Tap 011, zove se "Zbog tebe". Prve dvije strofe i refren idu ovako:

    Zbog tebe ja u prazan bazen bi skočila,
    zbog tebe ja i fudbal bih gledala,
    zbog tebe ja i kišu bih pozvala,
    zbog tebe ja i sama bih ostala.

    Zbog tebe ja i četri kile bih smršala,
    zbog tebe ja i tapire bih slušala,
    zbog tebe ja i bundu bih prodala,
    zbog tebe ja i tajne bih odala.

    Refren:
    U vatru i vodu ja skocila bi,
    i nebo i zemlju ja spojila bi,
    i Bog bi se plašio kada bi znao
    koliko te volim, koliko te volim.

    Nakon toga ide dio u koji pjevaju muški članovi grupe i on glasi:

    Da li bi prala naše gaće, mače
    da li bi prala naše gaće, mače
    naše gaće.

    Na osnovu tog teksta, da li bi mogao odgovoriti na dva pitanja:

    1. Od svih pomenutih stvari koje bi djevojka iz ove pjesme uradila za svog dragog, koja ti se čini najteža, a koja najznačajnija?
    2. Šta misliš zašto, pored svih stvari koje bi djevojka uradila za svog dragog, on u prvi plan ističe pranje njegovih gaća, kao da je to najvažniji test njene odanosti i ljubavi prema njemu?

    I on odgovorio ovako:

    Iz teksta pjesme "Zbog tebe" grupe Tap 011, najteža stvar koju djevojka spominje da bi uradila zbog svog dragog je "zbog tebe ja i fudbal bih gledala". Ovo može biti izazovno jer implicira da bi se odrekla svojih preferencija i interesa kako bi mu bila podrška u nečemu što možda nije njen prioritet. S druge strane, najznačajnija stvar koju bi uradila je "u vatru i vodu ja skočila bi, i nebo i zemlju ja spojila bi", što simbolično prikazuje spremnost da ide do krajnjih granica i prevaziđe sve izazove zbog svoje ljubavi prema njemu.

    Razlog zbog kojeg se muški članovi grupe fokusiraju na pranje gaća može biti ironičan ili humorističan način da se istakne pitanje predanosti i spremnosti partnera da obavlja i one svakodnevne, možda manje glamurozne zadatke koji su deo svakodnevnog života. To može biti način da se provuče ideja da ljubav nije samo o herojskim gestama i velikim izazovima, već i o svakodnevnim sitnicama i praktičnim aspektima zajedničkog života. Takođe, može se tumačiti kao test za autentičnost i iskrenost njenih osjećaja - da li je spremna učiniti sve, uključujući i ovakve zadatke, za osobu koju voli.

"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."

Sonja Martić na Brand Fairu | 10. Jun 2011.