Rudna bogatstva Srbije

  1. Jebale vas vakcine aupickumaterinu

  2. Ovo drugo sto si naveo ne moram ni citam vec sve znam vakserski pamflet potkovan placenom naukom, bukv baljezganje rekla kazala.

    Naveo sam koliko su sve te bolesti od kojih vakcine štite zajebane, iako su sasvim prirodne. Znači, nije sve što je prirodno dobro.

  3. Sad cara mene smatra licemjernim samo zato što nisam primio tu jednu jedinu vakcinu protiv kovida.

    gde je problena ovako se svi avaksi grbave 'imaju neke svoje razloge zamisli' i pri tome odjebavaju one koji mogu istinski najebu

    Sta si ti tu bolji ne razumem

  4. brate, povedi temu o bilo cemu, cara na temi, za sat vremena jesce se govna o vakcinama

    kush bre, jebale vas vakcine vise.

  5. Jebale vas vakcine aupickumaterinu

    ahahahhaha evo ga ovaj busterovani sto se razune u javno zdravlje ahab

  6. U stara dobra vremena litijum je bio samo šarena pilula za lilule o kojoj je pjevo Kobejn, a vakcine se podrazumijevale, čak i kod Desanke "od istih bolesti svi su pelcovani".

  7. bukv o tehnologiji manipulacije se radi i toku novca, isto nasa vlada funcionisala za vreme pandemije isto funkcionise sad kad se nametne rio tinto

    I onda dodje neki jovur i tvrdi kako samo ta neka kompanija ima interes. prevideo covek nesto sto se zove interesno lobiranje bukv citaj podmicivanje

    I to mos radis za relativno sitne novce u odnosu na ukupan profit

  8. ma i dalje je, samo sto prave baterije od toga pa ga treba.

    al ove price da je to neki mineral od koga ce ekonomija da procveta su mnogo tupave, jer litijuma imas gde oces i kolko oces, samo je pitanje oces li da kopas.

    u boliviji ga "vade" bukvalno tako sto uzmu pa isuse vodu, sa povrsine.

    plus, za razliku od nafte, nije da je depletivno pa da ce nestane pa da mozes kontrolises cenu. kad se ustali potraznja, ako krenes da jedes govna da dizes cenu, moz se reciklira iz postojecih baterija.

    suplja mnogo prica. vadice se iskljucivo iz zemalja gde je jeftino da vadis bilo sta (na racun ljudi i prirode). sranje je sto je to srbija.

  9. а натријумске батерије

  10. Celte, imaš neki komentar na eksluzivni intervju sa ChatGPT-jem koji sam napravio na ovu temu prije koju sedmicu:

    https://ibb.co/nPxJbMg

    :D

  11. Ne zna celt za to ne postoji to

  12. дај мало литијума да ископамо да узмемо паре док још можемо пошто су натријумске батерије шатро будућност јер су боље по свему

  13. јеботе ни по једном параметру не би смели да дамо да копају код нас а најјачи аргумент је да ћемо се обогатити

  14. Itijum prevazidjen tech samo mejmuni to jos rade i ovi koji imaju razvijenu pricu pa oce uzmu posto poto

  15. Natrijumske zaista i jesu bolje po skoro svemu, jedina im je mana manja energetska gustina, tj. za istu količinu struje, baterije su teže, što je malo problem kod električnih vozila. Ako tu manu zanemariš tehnologija je spremna i adekvatna, a natrijuma ima gdje god hoćeš i izuzetno je jeftin.

  16. Ima tu jos par varijanti osim natrijuma, ima neka varijanta patrona de uzmes za smesne pare i ides 100km i bacis je kinezi razvili

  17. U principu kako stvari stoje samo kinezi mogu spasu svet od neke teze bede u daljoj perspektivi

    Kace kinez napraviti auto od 5k kubika nikad bayo
    Oni i japanezi su dugorocno daleko svesniji narod od fat usranog amera na tu stranu briksa treba gledati a ne zapadna palamudjenja ko celt i jovor

  18. Ух знаш како ме боли курац за електрична возила

  19. Celte, imaš neki komentar na eksluzivni intervju sa ChatGPT-jem koji sam napravio na ovu temu prije koju sedmicu:

    nemam, nece chatGPT da ti kaze nesto sto ne znas ako ne pitas konkretno :)

  20. Ja sam više za za pristup "više stolica". Ne samo zapadna priča. Treba biti dobar i sa jednima i sa drugima. Ali ipak težiti da uđemo jednom u EU. Znam da nas ubjeđuju da je to nemoguće, da se moramo opredijeliti, ali nisam baš siguran da je tako.

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.