SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. I real da nema ove promene sa dizajnom bilo bi 10 postova po danu ko dosad ovako ce i to crkne jer ce smori za 3 dana

2. svaka čast gazda što se sada otvara vukajlija na odabranim definicijama, ne na najnovijim bljuvotinama od nekih tamo srbskih del boja, analnih osvetnika i škodilaca. to je bez ikakve sumnje najbolja promena.

3. haha jbt ovaj od svega sad tRoLujE skodilaka tako sto ce reci pixela bravo juce ga gayda pomilovo po glavi kamu obriso temu eee moj snime

4. Što moram svaki put da se logujem iznova, čak i kad štikliram opciju prijavi me automatski? Makar to popravi živtija (nećeš)

5. Da ovako neko sebi puca u nogu nisam ovo skoro vido

6. Pajsad napravio par botova da štancaju rendom definicije pogledajte najnovije

7. Izgleda redizajn daje rezultate brejnstormig

G R M I
    R
    M
    I

8. саћу улазим на вуку само да проклињем оног ко је поручилац и извршилац овог злодела са дизајном..
    проклети били

9. vracaj sajt majstore mnj mnj mnja

10. Pre bih rekao Kiksi (maznuo sam foru)

11. Dobro ste se setili, kasnite jedno 10god.

12. De su vam krune, paori?

13. Misim meni dođe logično da ako je sait ionako mrtav koko kažu onda šta god da mu uradiš nemere biti gore pa šo da ne probaš sa ovom gnusobom od dizaina

14. obrisani posteri>obrisane krune

15. a nije da nisam uplacivo ktitora kuku sta me snadje

16. Kao da sam ušao u kasarnu

17. Znam dvojicu dalibora jovanovića da li si jedan od njih

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.