Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sranje vam je ovo.
Jos jednom, da vidi kajzen:
https://pasteboard.co/vT4fMVgnyetA.png
1. Skloni ovo i levo i desno. zauzima 50% vidnog polja nicim. Ko jos stavlja terms and conditions, i sta god je ono sa citatima na prime mestu?
2. Rasiri sadrzaj. Max width od ovih 700-800px za sajt koji se gleda na PCju je smesno. Kapiram celu zelju da to lici na FB ili reddit ili sve ovo sad novo gde imas taj skrolabl sadrzaj, pa ga suzavaju da izadju videi privjui, da klikces na veliko, al ti to nemas. Nemas ni video embedovan. Stavljas sise na pile.
3. Ako apsolutno moras da stavis nesto sa strane, ono sa poslednjim mojim temama itd je bilo ono sto treba da stoji. Aj, mozda oces da olaksas server ili ne znam sta, al ako nemas sta da stavis, nemoj nista.
4. Bagove rekoh vec
Lmao олакшавање сервера у 2024... Него је л' овај нови Фрањо Јосиф AI генерисан?
skoro sam siguran da jeste
celt, vido sam i prvi put brate. ako krenemo da raspravljamo ovde o dizajnu biće ko dva ispred radnje sto se svađaju šta piksi duradi. ovako sam ja piksi i gotovo. a ti bude rade.
I dalje je sranje i nejasno mi je koji je endgejm.
dje je opcija pretraga autora ili je ja ne vidim dobro?
kul brt, nisam znao da gledas.
rasiri sadrzaj samo. ovo sa uskim fokusom ima smisla samo ako postovi imaju slike i videe, i onda ne samo to nego oces i da ih povecas da ne budu thumbovi nego da odma idu tu, da lici sve na telefon. zato je se rasirilo kao dizajn, jer to ne mozes na siroko da napravis da lici na bilo sta. za citanje teksta, pogotovo ljudi koji kenjaju kao ja na dugacko, je poprilicno ubitacno.
tipa na browseru mom zauzima, ne serem, oko 30-40% vertikalnog dela stranice. na mobilnom, sad gledam iako ne koristim, avatar 30% prostora.
a poenta u tekstu.
Nema je.
Piksi majstore.
Reko ja zacementirao covek. Njegovo pravo doduse, njegov sajt, posteno
Nego ozivite temu dobre picke, kacite linkove
mogu napravim chrome addon sto ce popravi ovo sve, nego me mrzi
njaax ovako je i novaxa svojevremeno demonizovo onaj blejac pepe imaz pa je bio najpametniji, rez smo videli.
gledo juce neka stranica cringesrbija pravila isto sprdnju od ovoga, jbt preljela se prica van foruma pametnom docta
Па чему ово? Промена изгледа сајта после 15 година оригинала је као што је Јувентус променио грб који је носио сто година на оно глупо Ј. Не свиђа ми се и нема више стари шмек, ако мислиш да ће људи да нагрну на Вукајлију због изгледа вараш се. Само ти је требало можда пар модератора да склања тролове дебиле са форума да не би јурили то мало нормалних што је остало. Толико, поздрав.
Pixi majstore, odlično ti refresh stranice radi
ko je škodimira zvao na forum? begaj bre na definicije da opet ne padne ženski roditelj.
Ако је Пиксију циљ да привуче масу не знам што је онда укинуо постере и реакције? Запретила напредна секта можда? То да се врати и што каже Шкодилац мало да се регулише дебилисање и ето народа. Можда и нека козметичка промена чисто да се освежи али не оваква.
haha skodi prozvao snimea da je bilde lol
Brt ako vec teo redukuje sve zivo moglo ostane samo definicije i ajcao pa se jebte ko oce ko nece
Ali neee forum je dobar jer privlaci posete...