sto najsmesnije vratio bi temu al neume, sjebo sve, a nema muda ni nesto novo da promeni jer se vec sjebo i prpa je da se ne sjebe još dodatno ćuti ovako dobro je
fazon teo je baš ovako kako sad izgleda to je bio master plan doktoriro je
mašala kajzene, jesi napravio dobar redizajn koji je privukao mnogo novih autora i vratio pun kurac starih. ovako remek-delo ne bi mogao ni leonardo van gog da napravi. svaka tebi čast, ruke ti se pozlatile. usta li te jebem.
Open balkan je isto jesovanski projekat, rama cincarin zaev cincarin vucela cincarin
Кое то реко, је л Леја Дучић?
Iz vise izvora
Додик је Чивут.
Kaizene,šta bi s mojim starim nalogom,onim pod imenom dernhelmyu' Vidim ga al ne znam kako da uđem?ŠBB?
ajde vrati temu leptejebo uradi nesto
Кајзене, жив ли си?
Разјебо сајт и отишо, аххахахаа.
serem mu se usta i naburim petom.
ponaša se kao da je sajt njegov, a on je najmanje vremena proveo ovde. i sad kao on neko mudo. veće mudo neki tamo bombaš.
ponasa se kao da mu neko reko e dokurcilo mi evo ti sait ti si mali pametan uradices to dobro ja odo u penziju
mali uzeo i izeo govna
sto najsmesnije vratio bi temu al neume, sjebo sve, a nema muda ni nesto novo da promeni jer se vec sjebo i prpa je da se ne sjebe još dodatno ćuti ovako dobro je
fazon teo je baš ovako kako sad izgleda to je bio master plan doktoriro je
mi znamo da on zna da mi znamo da on zna da je sjebao sait
Крцка тих 200 ојра по швабији које је добио продајом Вукајлија ФБ странице.
ХИВИ САИТ
kajteze aj kad dobijes dve nedelje odmora od motanja kablova mojne ides u nadnicu ili da krecis gaibu vec promeni temu jebem te
mašala kajzene, jesi napravio dobar redizajn koji je privukao mnogo novih autora i vratio pun kurac starih. ovako remek-delo ne bi mogao ni leonardo van gog da napravi. svaka tebi čast, ruke ti se pozlatile. usta li te jebem.
Полако људи, нисмо још увидели генијалност овог Казановог потеза.
Gdje mi je profilna s lijepom janom ribarevom kći, ne daju žemske da držim na profilu jel
Да бре какав је то некажњени злочин! Жене у црном реагујте!