Ico da vidim onaj urban dictionary, tamo praistorijski dizajn
Jbg nisu ovo telekom usluge da moras pratis neke trendove.
Moras das ljudima nesto da rade ovde da bi dolazili masovnije, jbg definicije su sve vec napisane a novo nema nista. Ko ce sad doci i citati milion nekih def kad ima rilsove i sl
Cuj ko ce citati defke kad ima rilsove, jedno s drugim se u putu nisu sreli ali ako ciljas na to da narod nema dovoljno volje i pažnje, to ne mjenja stvar, defke si svakako morao citati kad si dokon
Problem je sto ljudi nemaju ideja prvenstveno a onda nemaju ni smisla da pišu. Tu ubrajam i sebe, jbg treba i za to šlifa dobrog posebno u ovim trenucima kad imaš već masu definicija
Jos se kmeci oko definicija nakon 18 godina sajta haha, nevera. To bitno jedino onima koji gledaju rank, a to samo debili danas gledaju iskreno. Idi jebi nesto, vozi bajs, plivaj, izadji u kafanu pre nego sto budes opet zakukao oko definicija. Koga boli bre
Aj ne seri pliduuu šta si ti ikad napisao
Daniel recimo solidan autor.
Iz ofa, ne mogu da ga ocenim jerbo će da me banuje neki Txe Прoф.
Da ne bude da ga prelajkujem.
sad su cini mi se ova slova sa strane jos veca.daleko bilo..dusa me boli kad vidim ovaj sajt ovakav...
Ico da vidim onaj urban dictionary, tamo praistorijski dizajn
Jbg nisu ovo telekom usluge da moras pratis neke trendove.
Moras das ljudima nesto da rade ovde da bi dolazili masovnije, jbg definicije su sve vec napisane a novo nema nista. Ko ce sad doci i citati milion nekih def kad ima rilsove i sl
Eo gledam tamo mozes iz ofa da ocenjujes dobra stvar da ne glasaju samo sektasi
sad moze da se kaze propao si ko vukajlija
Cuj ko ce citati defke kad ima rilsove, jedno s drugim se u putu nisu sreli ali ako ciljas na to da narod nema dovoljno volje i pažnje, to ne mjenja stvar, defke si svakako morao citati kad si dokon
Jao sta pricas, random posterdzija ce pre gledati neke tamo rilsove nego otvoriti bilo sta u txt formatu sta me jebes
Ovo što Tzara kaže.
Posteri ubiše PISANU REČ
nece ako je blejac s vukajlije gledace prije postere
Definicije*
Ljude ovdje jedino veze to sto su nekad ovdje imali profil, nece ti niko doc s reddita ovdje da ti ocjenjuje definicije
Defke ovo defke ono džaba polemika ne može i neće se čitati dokle god nema ko da piše na top nivou, a to nema, a to već deset godina nema
Taj format da bi uspeo danas mora da bude fenomenalan, i blog je zamro kao trend a kamo li definicija, to mora da prska da bi prismrdelo uopšte
A onda to neko mora da vidi
definishioun
Problem je sto ljudi nemaju ideja prvenstveno a onda nemaju ni smisla da pišu. Tu ubrajam i sebe, jbg treba i za to šlifa dobrog posebno u ovim trenucima kad imaš već masu definicija
Ma sta da pises kome, napises def nakon 30sec padne prvi minus a u aktivnim vidis samo smolemana zadnji 10min fazon napiso dve definicije ovde.
Jos bi kojekakvi skodilaci i pisali svasta onda dodju ljuti ceteri da im jebu mamu. Aj nemoj me zajebavas
Jos se kmeci oko definicija nakon 18 godina sajta haha, nevera. To bitno jedino onima koji gledaju rank, a to samo debili danas gledaju iskreno. Idi jebi nesto, vozi bajs, plivaj, izadji u kafanu pre nego sto budes opet zakukao oko definicija. Koga boli bre
Haha pa gayda oce reaktivira sajt meni onaj stari bio top
Vidi nema vise ni ono kad se odjavljujes 'gde ces? Sad ce postavljaju.. jesi siguran?' jebente srpijo, ko poslednji izadje nek ugasi svetlo ://
Aj ne seri pliduuu šta si ti ikad napisao
Daniel recimo solidan autor.
Iz ofa, ne mogu da ga ocenim jerbo će da me banuje neki Txe Прoф.
Da ne bude da ga prelajkujem.