SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. woozie što se ritaš tolko

2. Šajzen krenuo odabira superkvalitet od pre 11 godina, sad kad se nalepe mlađane generacije na definiš ko muve. Kajze nemoj te najbolje odma, mislim da, svideće se klinčadiji al opet ima i da se skenjaju, u fazonu - brate, kaću ja biti u stanju da napišem nešto ovako domišljato i duhovito...Može ispadne kontraproduktivno. Šaraj malo, red kvaliteta red Škodilaka.

3. ovako ja sidjem u podrum jednom godisnje i pokusam da reaktiviram stari sistem za filtraciju vode, obrisem ga krpicom dzeknem ga u struju kad ono svetli, onda skontam da nemam prikljucke i da filter nema vise da se kupi al drzi me dan dva kako imam premocan filter za vodu i kako bi ga valjalo aktivirati eeeee

4. Vukajlijo, da imaš revere, krvnički bih te uhvatio, cimnuo i razdrao ti se u lice. Urlao bih koliko te volim, koliko mi je žao, starino moja, preko svojih pleća šta si sve prevalila.

5. kaizen na SAIT OTET VRACAJ SAIT / pre 5 dana

kad moram da se pravdam radetima - ne vidite potencijal - ova reogranizacija je dala prostora za uvodjenje novih stvari, stari dizajn je bio nakrcan i nije imao kud

Нека стоји ово овде

6. Pinovano zdesna da stoji, uz "zaglavljen na vukajliji"

7. kaizen na SAIT OTET VRACAJ SAIT / juče

jos malo analitike pre i posle promene ... ne kazem da je novi dizajn dobar (popravljacemo postepeno) ali stari je bio krs, mnogi su bezali cim dodju - nisu ni skrolovali: https://img001.prntscr.com/file/img001/dDlV8BPpScq_9pTPlHmUlQ.png

8. mnogi su bezali cim dodju - nisu ni skrolovali

а сад ни не дођу јбг

9. Šamaraš nam gazdu jel

10. jbt one papuce su se jos smanjile za broj dva

11. Može on da odabere i 100 definicija sad neće se promeniti jer ljudi znaju da nema ko da odabira i da će nestati opet na pet godina kad završi redizajn

12. A malo ko će da piše bez motivacije, makar i simboličke

13. Pisem poduzu deginiciju

14. Kajzene uvedi neku kvotu na dugovecnost, fazon da se u ovo vreme luuud tumo up racuna kao 10 poena a ne da kmece cele godine nebil zaradili 300 poena

UVEDI KVOTE

15. Kazeine uvedi obavezni vojni rok od 75 dana

16. Pa će tako da se skrene s teme o propasti sajta

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.