SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. 10 ljudi, pa to vise nego na forumu sto je bilo zadnjih dana

2. па наравно кад је казан сјебо сајт

3. ajde sta kmecis izasao ovaj video pa vampiri banuli na sait

4. То у своје име Царо причај

5. real Vox, tako i skoro na reditu bio neki post o redizajnu vukajlije u roku od odma horde izgmizale i docle na sait

6. ALO SIMICU VRACAJ SAIT

7. molim admina da se vrati deset pluseva za forum i čet i da banuje novih deset duplih autora dr .vuk. taj autor je banovan mnogo puta i svaki put je izgmizao iz kanalizacije nakon što je prof pustio vodu. od doksanja, simpovanja pa do vređanja s lošom namerom i nadalje, dr .vuk je pojava koja ne zaslužuje prisustvo na ovom sajtu. dakle, u ime svih autora sajta, molim gospodina administratora da još jednom pusti vodu.

8. Вук је имбецил, што ико обраћа пажњу на њега?

9. па ако не будемо обраћали пажњу поврампириће се ко неки нацисти или менгеле зато боље спречити него љечити

10. Mesni nastavlja tradiciju istrebljivanja gamadi. Pozdravljam

11. Ovo pocelo vuk alert na mobu i radiu da javljaju kace neko sumnjiv ulogue

12. Sta e ovo simicu navala novih autora navala novih definicija nebo se otvorilo sve si bio u pravu

13. јебач пресретач juče
    Mesni nastavlja tradiciju istrebljivanja gamadi. Pozdravljam

Вокаси juče
    Вук је имбецил, што ико обраћа пажњу на њега?

627 juče
    па ако не будемо обраћали пажњу поврампириће се ко неки нацисти или менгеле зато боље спречити него љечити

Dakle, ovi autori su se poslužili najgrubljim vredjanjem i ad personam uvredama kako bi za mene zatrazili zabranu pristupa. Sami su sebe diskreditovali ovakvim nedostajnstvenim ponasanjem. Da se imenovani aurori zaista zalazu za nevredjanje, nesimpovanje i ostalo ni sami to ne bi sprovodili u prethodnim postovima. Ja sam kreirao 70-ak definicija za 7 godina ucesca na sajtu. Pod pritiskom ovakvih kao sto su nejebač i ekipa, koji je, primera radi jednu autorku najgrublje pljuvao po forumu da bi joj se u pvt udvarao, mene je Prof banovao za ono za sta drugi autori sa istovetnim propustima nisu banovani i izbrisao mi je celokupan doprinos Vukajliji koji nije njegova privatna svojina, nego Kaizenova, pre bih rekao. To sto me ovakve persone ne podnose meni moze samo da imponuje. Svako dobro.

14. Pozdrav dodone ledjendo za pravicnu borbu

15. Pozdrav, Caro, da si živ i zdrav

16. Hahah sve je istina što se priča za mene, ali i za tebe, Vuče

17. dobro, nećemo da se svadjamo. šta je bilo bilo je. da naučimo iz grešaka da se ne ponove

18. Sve ok al jedna stvar mi nejasna, kako to da svaki novi nalog bude bastovan jbt na koju foru provale

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.