Podeli sa Vukajlijašima

1. najveca uspomena iz monaka okacio fotos 70m od neke kockarnice na vukajliju EJ JEBOTE, odma zatim zurio u bas da završi sendvaju i cepne limenku piva posle se klackao još 12h da stigne u neko letovaliste gde se iz svakog drugog apartmana čuje ceca fazon

lepa vremena

2. Galantni kosovac
    Evo ja bih primetio, ne daj se mesni druze

evo onda još jedna slika legendo https://i.ibb.co/3myfGzJw/IMG-2353.jpg
    ovo sam prvo napisao na glavnom mobu relativno pijan i onda slikao fotoaparatom (ovaj gore link), pa tek onda shvatio da nemam način da aploudam dok sam tamo. izvadio sam posle toga rezervni mobilni, na njemu to opet napisao i glavnim slikao i tako je nastala poznata slika, moj magnum opus.

3. Одличан фотошоп.

4. rtsplaneta.rs

Ako slučajno ne znate za ovaj sajt, imam sve najbolje preporuke za isti.
    Prvo što je besplatan.
    Drugo što ima jako puno domaćih filmova i serija.
    A imaju čak i neki strani filmovi. Npr. ima film "Parazit" koji je dobio oskara.
    Solidna domaća konkurencija Netflixu.

Vjerovatno znate za sajt, ali ako slučajno ne znate (kao što ja nisam znao doskora), sve preporuke.

5. Jedino sto ok na planeti sto mozes vratis unazad i pogledas neki sport

Sv ostala govna na rts su komunisticki bulshitovi koje treba trajno dilitovati i zabraniti

6. Бар за нешто солидно да оду паре које дајемо, ето, то паше неким Јоворима да гледају мама тата рата та и слично, видим имају по неку серију која би ме интересовала, типа убице мог жоца.

7. jbg sig ima i dobrih epizoda sa brankom kockicom dok je jos uvek bio samo narkoman a ne i sns bot

8. И пијандура, не само наркос.

9. ja trenutno gledam "jutro će promeniti sve" i ta mi je serija ekstra
    a gledam i "mama i tata se igraju rata", ali ona mi je u drugom planu otkako gledam "jutro"

Obe su dobre, ali jutro > mama i tata

10. jovore jebo to sve tajne vinove loze su gog

11. Nakon ovoga, planiram gledati Banjalučku trilogiju: meso, kosti i koža.

12. a složna pajsad braća? deset upola slukom ništ a?

13. gledao sam to ko klinac... ne bi mi se dalo sad opet gledat

14. a znam da ima valjda i ova neka nova verzija, možda i to nekad dođe na red, ali nije u prioritetima

15. obj celi neletov opus je bulshit osim onih ranih zp radova anarhija i to

16. al ja gotivim neleta bez obzira... kažu ljudi da mu ni knjige nisu loše... nisam čitao tako da ne znam iz prve ruke.
    al na primjer gledao sam neki podkast s njim i sa rambom amadeusom
    i rambo je bio puno interesantniji lik

17. i nele i rambo su ćaciji. Nele prodo bulju producentskim kućama da izvlače pare preko rts za neke glupave emisije fazon ja volim srbiju, rambo isto ćaci na max sad kabi trebo nesto da pametuje nema ga nigde. Seljoberi obojica za raziliku od Emira high class gospodina.

18. I Kusturicu su doskora pljuvali maksimalno, pa je odjednom postao dobar kad je pljuno po Vučiću.

A činjenica je i da je vrhunski režiser, i da je namazan lik uvijek bio.

Ali ljudi se mnogo primaju na politiku i postaju ostrašćeni.

Sad kao i Nikola Pejaković ne valja zato što je za Vučića. A lik car.

19. ko je pljuvao kusturicu? obj lik sve vreme jeo govna protiv globalizma, pa sam mećavnik mu je baziran na tom principu, i stvaralastvo takodje. Mozda su ga kojekakvi mejmuni pljuvali al to je to

sad su sti ti majmuni krenuli da seru i protiv rusije kad su pale optuzbe za prodaju oruzja zelenskom

evo da podsetimo
    https://c7.alamy.com/comp/FFFP0Y/prison-city-jail-humanism-and-renaissance-with-george-w-bush-and-javier-FFFP0Y.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.