U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zapravo jeste najjače oružje svakog čoveka, Isusova molitva je takođe velika stvar. Meni lično jako mnogo pomaže i koristi, ali ne mogu da ulazim u to pošto je jezivo i mislio bi da sam psihopata :)
usmrdeo si mi temu na paštetu, ispravna tema za to tvoje je sledeća: https://vukajlija.com/forum/teme/72874-sirotinjska-spika-ii
hare krišna hare hare hare krišna hare hare
svaka molitva je ok, čak i sujeveran kace krsti i moli bogu da prođe tiket je ok
Pre 25 godina, EXIT je rođen kao studentski pokret za mir i slobodu u Srbiji i na Balkanu. Kroz muziku, kreativnost i aktivizam, povezivali smo generacije, popravljali pokidane veze i gradili mostove tamo gde su drugi rušili.
Uprkos tome, od trenutka kada smo prošle godine javno stali uz studente i njihovu borbu za slobodno i pravedno društvo u Srbiji, izloženi smo ogromnim finansijskim i drugim pritiscima, sa ciljem da nam se ukine pravo na slobodu mišljenja i govora. Iako nam je u potpunosti uskraćeno javno sufinansiranje na svim nivoima vlasti, bez kojeg u ograničenim srpskim ekonomskim okvirima dugoročno nije moguće realizovati festival veličine i renomea Exita, ne pristajemo da budemo ućutkani.
Smatramo da sloboda nema cenu i zbog toga, ovogodišnje jubilarno izdanje festivala biće poslednje koje se dešava u ovakvoj Srbiji.
Ipak, našem gradu i našoj publici dugujemo poslednji ples na Petrovaradinskoj tvrđavi, zbog čega je ceo naš tim odlučniji nego ikad da ovogodišnje izdanje učini najemotivnijim i najnezaboravnijim do sad.
10-13. jula u Novom Sadu ćemo zajedno sa studentima obeležiti 25 godina zajedništva.
Ako ovo i jeste poslednji EXIT na Tvrđavi, neka bude nezaboravan. Neka bude naš najjači do sada. Festival koji se pamti ne po kraju, već po jedinstvu. Po ljubavi. Po slobodi!
Збогом ЕГЗИТЕ!
Ценим да ће се наставим фестивал у Белгији или Холандији, мада треба проверити које фестивале имају те земље неке Туморовленде и шта ја знам, ако не, онда да оде у неку Чешку.
Kaki kurac, bacaju prasinu u oci da bi podigli hajp oko slobode i ostalih gluposti toboz da rasprodaju karte. Al obj drzava nikad nije ni trebala sponzorise exit jer nije bilo potrebe, sluze za lapanje para a dovode trecerazredne izvodjace
A nisu ni rekli ce idu iz srbije nego fazon pasce vucela pa cemo biti slobodni. Al obzirom kakav vajb furaju zadnji 10ak dina mogu komotno da se izgase
Jedenje govana na levelu olje beckovic
Iskreno, dok se ne razreši situacija sa nadstrešnicom mislim da bilo kakva organizacija Exita ove godine neozbiljna, Još pozivaju studente koji zvanično tuguju na proslavu.
Već duže vreme se priča da hoće stranci da otkupe Exit.
boleće ih baš da se odreknu silne zarade koju exit nosi, još ako država dodatno donira mogu i da odjebu studente. Exit je još jedan od kolača koji se deli sa sns
Премештање ЕХИТА спомињем јер сам чуо пре пар дана негде да оће да га пребаце у другу државу.
hahah, to ono ko kad šahtjor igra privremeno lš u njemačkoj pred praznim tribinama
exit čini tvrđava, bez petrovaradinske tvrđave exit je još samo jedan vašar
Па одличан вашар за енглеске наркомане, боле их курац за тврђаве.
Индталираће ЕХИТ на неки Стонхенџ, ето, њгзита у новом руху.
dolazi 90% britanske žgadije jer je jeftino za njihove standarde a naravno da exit ceo lajnap prilagodi za njih, i to država finansira fazon 70% + svi mogući sponzori a vamo proklamuju neku slobodu
teraj to u kurac doslovno, misim moš odeš da se zajebavaš i to al suštinski na to se svodi
haha gledam sad ove godine prodidzi erik pric tiesto ova loren i dejan milićević lol
nema karla koxa i marka nastića da sve bude u fullu
Ту су и Брејча и Јокиматсу прелуд јапанац, солидна постава, ваљда че РТЕ преносити неке од ових набројаних.
Zamisli ovo, budeš jedini preživeli od 240+ ljudi https://n1info.rs/svet/nesrecu-indijskog-aviona-preziveo-putnik-sa-sedista-11a/?fbclid=IwY2xjawK4AQ1leHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFsTW5sOVZNT1RvS3J2NHliAR5YdGRR4NI8f0uNC6lCENaJo5ul89iMWZBzowG0PGcK4U5XuHOT0a1SNmz7Ow_aem_tjBQiChwP-xthLYggTT4Yg
Често се нешто руше авиони и буде по 150 мртвих.
Melkijades upravu si bez bozje zastite se moze mnogo zaglibi i nastrada sam sam iskusio to sto moze potvrde mnogi clanovi na vukajliji i krivo mi zbog toga
rokanje
https://x.com/i/status/1934001424465076601
i još rokanja
https://x.com/i/status/1933999547153535165
zašto neko napada ove dobre ljude ne dobacujem