Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Onaj plavi s naočarima da nije neki IT iz pančeva
па стефан није хтео да помиње вујаклијину ружну прошлост :)
а можда је требао да оцрни сајт кад већ казана боле курци за исти што и стефана не би болео
lol sad gledam nesto isprozivali ovog kukavnog dzankeeija u ovom videu za dojave a straja komentarise u klipu kurac palac a zavrsio na stubu srama na saitu a tu blurovali njegov nik kakav fail looool
ааххахахаха нисам знао да је страја седео на стубу срама који је разлог шта плусиро сам себе
Jesul spomenuli Caru, ako nisu, ne gledam
Cuj takvu jednu legendu da ne pomenu, svi oni se povukli, penzionisali se, dok carisha sam bitke bije za opstanak sajta i govori nam mršte na forum
ovo iz klipa sto su blurovali lol
https://vukajlija.com/forum/teme/8840-stub-srama?strana=2#post_1422860
jao ajde daj da neko uradi neki video za ove pliduu kmecavce ocekujem atake na mrmun zmia periode uveliko
Ja o tebi lijepo, ti meni kmecavac
pa kad kmecis
Za sta kmecim
za sait kade bio u prajmu sta se pravis lud
Taj prajm je za bogu plakat bio
Такође, њиховим малверзацијама на конкурсима и темама за гласање и избор дефиниција за насловну, они су оштетили многе чланове који су се ПОШТЕНО такмичили. Управо због њих су укинуте те теме, почевши од теме за избор нових дефиниција.
spamujte sa ovim strajine jucub videe pls
Taj prajm je za bogu plakat bio
*bogu kmecat
Malverzacije na šaljivom sajtu i ovaj mi prica o nekom prajmu, to nije bio PRIME nego SHAME
zato kaem daj da se napravi neki viral video o true sajtu 2018-2024 da se kobjasni kako je to zlatna sustina ovog domena
mada real tema o vaci bi ovo izvukla debelo
neki de ce se vorsipuje plidu sa svojim zlacanim humorom i pesmicama, eo modz i pringles da bude sponzor nema problena
Sta bi ti bez plidua i jovora ovih zadnjih godina sto se vrzmas po sajtu, nemoj da kakis
I bez hotula i celtula tokom korone