Успон и пад Вукајлије

1. takoe plidule ti si mi u top 3 frenda neas tu sta

obj ta vukajlija za vreme koronke tu temu bi valjalo obraditi

2. al evo ti dopuna za new age period lol

Da ostane zapisano u analima da je autor dr .Vuk jedna od najblamantnijih pojava koja je ikada obitavala na sajtu (dakle i pored Rasnijevog govneta, Maestrovog kurca i drugih afera), hejter, lajker, skandal-majstor, upozoravan, banovan pa ponovo upozorovan, trajnovan pa pomilovan jer je molio i sâm sa duplih a i drugima je manipulisao da mole za njega, lažov, totalno nekul tip i mali čovek.

3. титловање Мумбај ТВ

top 3 stvari na internetu, domacem i stranom, ikada

4. Je l ovaj Nikola ustvari NikolaKG 80 cuveni ljubitelj maloletnica

5. Koje mehkane glavice u ovom klipu jbt

6. немам појма ко је Никола, али у сваком случају, дошао сам овде поново због клипа, иако не бих волео да ме сачекају овде Страјакг или Никола, јанкелу волим он је господин

7. hejter, lajker, skandal-majstor

јеботе као да опис неког клинтона 90их

8. Al naravno autistični straja se gura svuda. Još idu skrinšotovi kao #1, a svi znamo da je bio drugi.

Pa stranica "straja informacija" jebem te u glavu nepomičnu, na laž o Aci Informaciji si napravio popularnost.

9. To stoji u tekstu.

10. па добро кад уђе неки аматер на сајт тј нова генерација види е страјаКГ први аутор икад ок има смисла да он прича о вукајлији у стефановом клипу а страјина прошлост мрачнија од прошлости курта валдхајма

11. Dosta bitni ljudi nisu pomenuti, tipa bombas, cegi i ja

12. Maestro be like: am i joke to you

13. Није ни приближио утицај Вукајлије тих неколико година колко је сајт био међу најпосећенијим. Вукајлија је буквално обликовала српске интернете, и данас клинци све што раде само надограђивање неких ствари које су биле. Лик који састављао документарац везе нема са тим хајпом, а ликови који су били у документарцу били ту да истичу себе, уместо да причају о сајту. Најјачи тип тео постане познат лик и отишо на Твитер да се свађа. Такви не треба димају приступа причи о Вукајлији.

Занимљиво, ал не може неки културни феномен ко што је била Вукајлија да опише неко ко у томе никако није учествовао него о томе слушо од маторих (евентуално, ако је закачио по који постер или реакцију па се одушевио).

14. Jbt, Andros, sad me podseti i hajlajta sa Džonijem Štulićem

15. Хахахаха, јебо мајку, де се тога сети?!

16. Kako ne bi, bilo je u početku nerealno da se "pravi Džoni" iscimao oko tamo neke definicije, ali posle cap
    Više ne sviram Balkane moj na kućnim žurkama otad

17. Тако капирам и да је оно нагло гашење постера најреалнија прича била да се неки политичар исцимао.

18. bolji onaj video od bojana savića.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.