Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
takoe plidule ti si mi u top 3 frenda neas tu sta
obj ta vukajlija za vreme koronke tu temu bi valjalo obraditi
al evo ti dopuna za new age period lol
top 3 stvari na internetu, domacem i stranom, ikada
daj link tole gej
Je l ovaj Nikola ustvari NikolaKG 80 cuveni ljubitelj maloletnica
Koje mehkane glavice u ovom klipu jbt
немам појма ко је Никола, али у сваком случају, дошао сам овде поново због клипа, иако не бих волео да ме сачекају овде Страјакг или Никола, јанкелу волим он је господин
јеботе као да опис неког клинтона 90их
Al naravno autistični straja se gura svuda. Još idu skrinšotovi kao #1, a svi znamo da je bio drugi.
Pa stranica "straja informacija" jebem te u glavu nepomičnu, na laž o Aci Informaciji si napravio popularnost.
To stoji u tekstu.
па добро кад уђе неки аматер на сајт тј нова генерација види е страјаКГ први аутор икад ок има смисла да он прича о вукајлији у стефановом клипу а страјина прошлост мрачнија од прошлости курта валдхајма
Teske rijeci
Dosta bitni ljudi nisu pomenuti, tipa bombas, cegi i ja
Maestro be like: am i joke to you
Није ни приближио утицај Вукајлије тих неколико година колко је сајт био међу најпосећенијим. Вукајлија је буквално обликовала српске интернете, и данас клинци све што раде само надограђивање неких ствари које су биле. Лик који састављао документарац везе нема са тим хајпом, а ликови који су били у документарцу били ту да истичу себе, уместо да причају о сајту. Најјачи тип тео постане познат лик и отишо на Твитер да се свађа. Такви не треба димају приступа причи о Вукајлији.
Занимљиво, ал не може неки културни феномен ко што је била Вукајлија да опише неко ко у томе никако није учествовао него о томе слушо од маторих (евентуално, ако је закачио по који постер или реакцију па се одушевио).
Jbt, Andros, sad me podseti i hajlajta sa Džonijem Štulićem
Хахахаха, јебо мајку, де се тога сети?!
Kako ne bi, bilo je u početku nerealno da se "pravi Džoni" iscimao oko tamo neke definicije, ali posle cap
Više ne sviram Balkane moj na kućnim žurkama otad
Тако капирам и да је оно нагло гашење постера најреалнија прича била да се неки политичар исцимао.
bolji onaj video od bojana savića.