Podeli sa Vukajlijašima

1. Мрзи ме да читам и да пратим по 2-3 стране и да се укључујем, кад видим нешто занимљиво само цитаттатиц и ај ћаола ћаци.

2. Udbaš Kusturica podržao, gasi reflektore motaj kablove

3. Дингоспоw

4. Udbaš Kusturica

*kulturica

5. Imam neki osecaj kakva je situacija u svetu da ce biti hapseni i odvodjeni na psihijatrije oni za koje je procenjeno da su sposobni dosta za donosenje odluka a medju obicnim ljudima sigirno mozes na hiljade sresti one sposobne za donosenje odluka ko oni sto su na vlasti stim sto znaju da iako su sposobni nece se pekljaju gde im nije mesto i nece traze nevolje vec zive ko obicni radnici i seljaci.

6. Не жалите за прошлој младости, не тугујте за пропуштеним приликама, за неурађеним, за неизреченим - пусти, заборави. Нема прошлости. Нема ни будућности. Овде сте само једном. Уживо сада. Волите данас. Радујте се са онима који су вам близу. Не осврћите се на туђи живот, јер јучерашњи живот више није ваш... Можете се утопити у прошлости, изгубити се у будућности и пропустити ту радост, лепоту и љубав што су ту, поред вас, крију се и чекајући охрабрујући поглед, гест благослова.

7. Је л треба да се ,,Воли данас", чак иако си болестан, рецимо?

8. Шупковца

9. haha pepsi otvara alo vesti looooool

pepsi el si prvo kupio štampano izdanje il si prečo na digitalu

10. Šta fali štaampanom izdanju?
    Kad te bude poteralo negde u šumi, plakaćeš što nemaš ALO pri ruci

11. Šta fali štaampanom izdanju?

nista ako ima golubova u blizini

12. al mi fali sajtara u pičku materinu. nekada sam sa užitkom ulazio ovde i hranio kurcem bergase, stratimire, vukove, srpske del boje, avije, škodioce, totali irelevante, profove, lale i ostalu gamad dok mi je gospoda aplaudirala, a sada me pukne depra kada se uopšte setim da ovo još postoji u ovakvom izdanju. ubio bih boga u kajzenu kada bi mi se prilika ukazala zbog ovog njegovog majmunisanja. usta ga jebem smrdljiva.

13. fali škody i onaj admin što je lupala banane ne mogu sad setim kako se zove...a da gospodžetina kosmopolita

14. И онда овај исти оде и изрекламира КЛАЏУ, да мало погура ове са пољуљаним карактером.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.