Podeli sa Vukajlijašima

1. lol de sad nastupa,, nie valda kod lečića na informeru haha

2. Stevčo krindžuješ ovim pevanjem

3. Гледате потере ко бабе неке

4. 200к њих двица, није лоше

5. Опрао их трагач

6. nekarakteiristicno za taj kviz inache

7. Pocela i rvacka potjera, vjesnik jeseni

8. Jesam arheolog, šta sam iskopao.

https://vukajlija.com/forum/teme/18733-brijete-li-genitalije

Cara™ pre 14 godina
    isključivo jaja brijem, ove dlake što mi rastu po glavnom telu organa ostavljam! Volim da imam dlakavu ćunu pa to ti je, a jaja, e pa jaja moraju da su cakum pakum!

Cara™ pre 14 godina
    @virtuelni,

ja dok sam čirnjave džore masakrirao ti si još benko pio :) tako da molim te, tek kada kitom otkineš čir sa pičke da mi se javiš! Jasno?

Cara™ pre 14 godina
    dakle čir kada budeš otkinuo sa unutražnjeg zidića vagine da mi se javiš!

9. I mene su tokom bombardovanja drugari preimenovali u Sinalko...

10. macoree video na tiktoku kako se profi marise novcanik neki hater mora sve da pokvari

https://x.com/i/status/1968347158396256429

11. Ja sam jednom odgledao scenu: čekam neki bus i iza mene prolazi neka žena i za njom mužjak i ženka cigana. Ova Ganka neka debela, CIga klasični zavisnik mršvi s brkčićima (to sam sve posle video kakvi su). I u trenutku dok su prolazile Cige iza mene, čuješ ovu ženu kako viče: 'Ti li ćeš mene....'
    Ja se okrenem i vidim da Ganka drži levu ruku prema ženi, a ova žena bam! direkt u vugla, pa još jednom, pa još jednom... Žena sad kaže nešto tipa: 'Već 200m pokušavaš da mi ukradeš tašnu!' Okrene se i ode dalje. Ganka se diže s patosa. Ciga odkulirao scenu s cigarom u ustima. Uhvatiše se za ruke i nastaviše i oni dalje.

12. cut someone some slack = progledati kroz prste

13. narezati nekome nešto labavosti*

14. Reč petarda potiče od latinske reči peditum, što znači "ispustiti vetar", a odnosi se na ispuštanje gasova. Reč je ušla u srpski, odnosno hrvatski jezik preko francuskog jezika (pétard), a prvobitno se odnosila na mali muštik, odnosno mali barutni top iz 16. veka korišćen za razaranje bedema.

Znači, prda.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.