Podeli sa Vukajlijašima

1. sad jedino informer da otvori neku sporcku sekciju ko lecica sto su doveli hahaha

2. Солидна Милка Форцан, штета што је небитна генерално у сваком смислу.

3. Pustanje pesme dosla majka da potrazi svoga sina je stvarno van svake pameti i dno dna da moze tako nesto neko uradi takvo povredjivanje osecanja. Cak i problematicni ljudi bi se postideli takvog ponasanja a kamo li normalni. Nemogu da verujem da su tolko pale moralne vrednosti da se tako povredjuju ljudska osecanja.

4. Bgate atomski, ti se hiljaditi koji se sablažnjava danas. I šta?

5. ćacad je u prajmu atomcki i najsmesnije je sto misle da ce tako doveka lol

nista lepse nego sjebati obesnu gamad. Tu karma uleće po difoltu. Kao ona mentolcina snime kacam ga banovo kacam teo kade ocla kosmopolita i jos ga drzim na tasteru

6. ovom prilikom želim da kažem da me je sramota što sam ikada bio deo ove debilane od sajta. kada bih se mogao vratiti toliko godina unazad, ne samo da ne stvorim profil, nego da uopšte pipnem ovo govno od sajta, uradio bih to bez ikakve dileme.

7. PEPSI ŠTA ZNAŠ O OVOME VERNI PRATIOČE B92 SOROŠEVACA

https://b92.tv/emisija/393/teorije-zavera

8. Хахахах, одише служба из Салоа Боројевића.

9. Ратку одбили неко пуштање д оде на сахрану ближњег, сатане из хага, држи се генерале, догодине на слободи!

10. El sam nesto ujebao pa mi sajt na tel u fulskrin ko na kompu sitno sve jbg mora se zumira

11. ćuti sad bar moyes da pises deginicije

12. Možda si prebacio na verziju za računare u pretraživaču.

13. https://www.youtube.com/watch?v=DWKwnfBtzXg&list=RDDWKwnfBtzXg&start_radio=1
    otkad nisam cuo ovu pesmu..nije bila ultrapopularna ali mi je nekako ostala u glavi

14. Па овај до Лукаса, је л реално ово, мислим није ЕјАј, фотошоп, штагод.
    Чуо сам да се Насер слободно шета србијама, и да кара ове елитне проституке, типа Џехверовићка, Беквалац и тако те.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.