Prijava

. И поста рат на небу. Михаило и анђели Његови ударише на аждаху, и би се аждаха и анђели њени.

Дан. 10:13, Откр. 20:2
8. И не надвладаше, и више им се не нађе места на небу.

9. И збачена би аждаха велика, стара змија, која се зове ђаво и сотона, која вара сав васиони свет, и збачена би на земљу, и анђели њени збачени бише с њом.

1 Мој. 3:1, Лука 10:18, Јован 12:31, 2 Пет. 2:4, Јуда 1:6, Откр. 9:1, Откр. 13:14, Откр. 20:2, Откр. 20:8
10. И чух глас велики на небу који говори: Сад поста спасење и сила и царство Бога нашег, и област Христа Његовог; јер се збаци опадач браће наше, који их опадаше пред Богом нашим дан и ноћ.

Јов 1:9, Зах. 3:1, Откр. 11:15
11. И они га победише крвљу Јагњетовом и речју сведочанства свог, и не марише за живот свој до саме смрти.

Лука 14:26, Рим. 8:37
12. Зато веселите се небеса и ви који живите на њима. Тешко вама који живите на земљи и мору, јер ђаво сиђе к вама, и врло се расрдио, знајући да времена мало има.

ВАИСТИНУУУУУУУУУУ

tako me boli rac za mtv steta sto su onaj vh1 izgasili

Нисам знао да су ВХ1 угасили.

Ili su ga samo izbacili iz ponude davni dana isti shit

Такорећи нема више ни једног музичког канала

Ок продаје се књига и шта стим

Gdje ste drugari pa jel moguce da sam ja na vas zaboravio

Sretan vam praznik, sve najbolje

Ок, стави аватар!

Ако ставиш насера јебаћу ти маму

Moze li Aca Lukas hehe

ДА! Али само он!

Оно кад лежи у хотелу кад му сто умазан шећером у праху од крофни

During a war, a country gives the cannons, the rich give the oxen, and the poor give their sons. When a war is over, the country takes its cannons back, the rich get their oxen, and the poor are searching for the graves.