Prijava

seseljugu nisu optuzili za verbalni delikt sred haga čuj kajzen rešio da ispravi nepravdu lol

Путин код епстина хахахахахахахах

Caro razočarao si me. Očekivao sam da ćeš da istraješ u banu (ne onom crvenom) i da ćeš da se vratiš jači, brži, dublji, ali si morao da aktiviraš dupli.
Pa kako brate studenti da izdrže kad ti nisi mogao?
Šuškalo se da će na proslavi skidanja bana da prisustvuju, svi vidjeniji ljudi današnjice: Hitler, Putler, Djitler i naravno Vučler

Pa kako brate studenti da izdrže kad ti nisi mogao?

au kakav low kick za studente i one up za šiptara
al očekivano od josipova pionira

Dobro pa se ne banuje IP.

au kakav low kick za studente i one up za šiptara
al očekivano od josipova pionira

'Ajde Caro, ne umeš sporcki da podneseš šalu.
Ti znaš da mi svi ovde volimo i studente i tebe, ma koliko si ponekad naopak.
A koje boje je bila tvoja pionirska kapica? Moja je plava. Eno čuvam je još sa sve značkom sa strane i petokrakom po sredini.

Štaš, nismo imali, bilo fala Bogu ukinuto!

A sada spektakl!

https://www.justice.gov/epstein/doj-disclosures
Evo ih svi fajlovi, klik na ovaj padajući meni
"Epstein Files Transparency Act (H.R.4405)"
i onda skidajte ove zipove dok ih nisu uklonili. Nema na čemu.

Аааа, читајте листајте ја нисам при компу, гледајте што више наших да наватате и делите све овде!

Ја разуеми да могу ове црне цензуре да се скину, селтиче, па већ знамо за ово, једино ако је ово данас овјављенл

Maloletni trandža upao u školu u Kanadi i pobio desetoro i ranio tipa dvaes pet klinaca, keva hardkor trans aktivista koja se žalila što joj deca nisu trans, klinac mentalno nestabilan, godinama kači po mrežama kako ga fascinira nasilje, u kući naravno vazda oružja. Na sve to šerif daje izjavu i naziva ga "gun person" jer nemoj slučajno da se dete mišdženderovalo i druge trandže naljutile. Kanada...

ovi naši mediji prenose da nije tradnza nego da je rodjen kao musko, plus imao je 18 godina.

trenutno je aca šiptar veći globalista od cele amerike

jedemo sorosevska govna ovde na max a svi ste drkali na izvornog sorosoida verana matica kao slobodu od okupacije

kako se zvala ona serija sa prvim pederom na b92 vil end grejs el to bilo

Alo alo :)

Kaže n1 kan. policija identifikovala osumnjičenu, evo ne znam..

alo alo pržio od seksačine nebitno je šta je glumac već kakvu pičotinu drlja

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiZV-ex1nX6Yv_zHoIzAUF7IMh2DmfPZclBg&s

i her flik je imao onu helgu isto solid cavica

kako se zvala ona serija sa prvim pederom na b92 vil end grejs el to bilo

Simpsonovi

to prijatelju nije dan zaljubljenih, to je dan demonizovanih, ili dan razvaljenih, dan razbucanih, dan otrovanih, dan odvaljenih, to je dan teških bolesnika

Сектољуб