Успон и пад Вукајлије

1. Realno - ložana na sajtu.
    Oće dizadje na televizor.

2. ne znam ko je ovaj voditelj tj gazda jucub kanala, jel taj uopste sa vukajlije?

3. eo da nisam obrisao post ostalo bi zaglavljeno, ovo dejane još nisi sredio a muči već 15+ godina

4. preziveo bag sve sajzenove inovacije

5. Сервер нема довољно простора за 2 поста у исто време јбг

6. uraczaganje pre 2 sata

ne znam ko je ovaj voditelj tj gazda jucub kanala, jel taj uopste sa vukajlije?

не верујем ако је имао налог имао је неки обичан и није користио много није битан аутор хоћу да кажем

7. jako bedan onai vaib koi se plasira kroz video fazon potekli smo sa vukajlije vidi nas de smo sad eeee

8. па добро јесу потекли са вуке хахаха ал кога брига данас су сви инфлуенцери блогери глогери влогери

9. Ja sam imao loša iskustva sa tim izopačenim likovima. Mene su na tom forumu pre 10 godina vređali i proizivali izvesni Bata Gugi,Dare i Stevan,tako da mi je drago što su propali,i ne bih voleo nikad više da se takva neka glupost pojavi,jer opet kažem,ja sam imao neprijatnosti sa tim sajtom.

Hahah

10. Pa dobro potekli su od mame i tate nabijem ih na kurac, al aj to nego fazon sacmo prerasli sajt je propao a ja jedem govna po internetima

11. па казан је сам себи угасио сајт јер је тврдоглав и неспособан а и нема више пара ни за шта

12. Au bata gugi i stevan stari buliji

13. Uterali mu tvrd kurac za dugo vremena cim i nakon 10 godina pamti nikove hah

14. Admini admini cccc
    https://ibb.co/R6K99V9

Eto zašto posterdžije odlazile, a oni bili gro poseta haha

15. Dare najtmer je bio posebno zaeban taj nema koga nije teroriso lol

16. E al neko je kmecao i kako je imao vrhunski poster a onda ljubomorni admini obrisu ne daju mu da siri muda, pa posle dva dana taj admin objavi taj isti poster i pokupi kajmak lolo

17. а админи били врв својеврсни ретарди тог доба они костићи и тако ти дебили

18. Zna se ko su najjaci moderatori: Prof i Bulgakov (i ciklon i kosmo sto su mi odabrali defke)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.