Успон и пад Вукајлије

1. Prodo sam se za odabir

2. sta se tripujete da je vukajlija bila neki kultni sajt..samo popularan sajt neko vreme sta pravite kult od toga.

3. Hahaha labuka demistifikovao vukajliju

4. culi za 4 chan pa sad kao ajde i mi da imamo tako nesto.ne serite

5. unfathomably based kao i uvek

6. млада партизанка ОК админ четово сам са њом једно 15 стра кроз систем ПВТ

7. победијо сам на неком такмичењу у дефкама па ми бирала дефинише хвала јој великој југословенки другарици скојевки

8. kosmo najbolji admin

9. космо легенда која је побегла са сајта оног тренутка кад јој је скинут админ

10. Stoe pao razmod el se zna

11. па размодована је цела екипа та од 10ак модова јер је кајзен увидео да је сајт бољи без модова

12. па после тога ниси имао модове на сајту неко време

13. Nema profare ni od korova jbt

14. не дај боже да казан умодује 2 3 човека да бирају дефке како би он могао да ради на сајту то је глупа идеја потпуно

15. можда и јесу одабрани неки модови него јебени глупави сајт нема приказ модератора јебем ти сајт

16. El nema neka skripta za to

17. незнам заиста овде ништа не ради каква држава такав и овај сајт

18. malo ljudi je doraslo tom zadatku da bude mod, ja kad sam pitao kajzena da me umoduje da spasim sto se spasti moze nije hteo.ok njegov izbor evo mu sad

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.