U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Prodo sam se za odabir
sta se tripujete da je vukajlija bila neki kultni sajt..samo popularan sajt neko vreme sta pravite kult od toga.
Hahaha labuka demistifikovao vukajliju
culi za 4 chan pa sad kao ajde i mi da imamo tako nesto.ne serite
unfathomably based kao i uvek
млада партизанка ОК админ четово сам са њом једно 15 стра кроз систем ПВТ
победијо сам на неком такмичењу у дефкама па ми бирала дефинише хвала јој великој југословенки другарици скојевки
kosmo najbolji admin
космо легенда која је побегла са сајта оног тренутка кад јој је скинут админ
Stoe pao razmod el se zna
па размодована је цела екипа та од 10ак модова јер је кајзен увидео да је сајт бољи без модова
па после тога ниси имао модове на сајту неко време
Nema profare ni od korova jbt
не дај боже да казан умодује 2 3 човека да бирају дефке како би он могао да ради на сајту то је глупа идеја потпуно
можда и јесу одабрани неки модови него јебени глупави сајт нема приказ модератора јебем ти сајт
El nema neka skripta za to
незнам заиста овде ништа не ради каква држава такав и овај сајт
Сајт јебе
Chat gori
malo ljudi je doraslo tom zadatku da bude mod, ja kad sam pitao kajzena da me umoduje da spasim sto se spasti moze nije hteo.ok njegov izbor evo mu sad