Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
brt ista ti je fora i sa hlebom, moraš naručiš ako oćeš jedeš jer će ti naplate. Kako gde al nekad se to podrazumevalo
sa druge strane gomila ljudi ni ne jede hleb pa onda bukv moraju ga bace jer su ga servirali na sto ne ide da ga opet izbace drugoj mušteriji
Ne treba ništa donositi po difoltu, ali ne bi bilo zgoreg nekad da pita.
Ja sam čak češće doživio da pita "oćete li neko pecivo", nego da nude salatu.
ne vole ludi kad su konobari dosadni, ispadne navlačenje. AKo oćeš salatu brt imas na meiju, kako mozes da zaboravis da ti treba tamo neka šopska ili pečena ljuta paprika uz fazon karađorđevu
ovi klasik restorani su druga prica, doslo je vas 5-6 ili poslovni saastanak ovaj je dosao sa blokcicem i zapisjue sve redom jer je pun restoran istih takvi kao sto si i ti i negde se očekuje od njega da misli za tebe, jbt saceka te vec na ulazu i pita koliko vas je, da li pusite, jel imate rezervisano, oćete pogled itd itd
Ima smisla... Ovo ti je više neki moj rant, jer mi nekad bude krivo što nisam pojeo salatu, jbg.
Možda čak ne mora ni da nudi, ali trebale bi te salate biti malo vidljivije u jelovniku, obično su u nekom zapećku. Jednostavno, sistem je posložen tako, da čak i kad naručuješ nešto gdje bi ti trebala salata, nema ništa što će te na to podsjetiti. I zato 90% ni ne uzima salatu. A meni to krivo iz dijetetsko-nutricionisitčkih razloga... :D
haha kako jedeš govna jbt
ajde probaj sledeći put da naručiš recimo samo tu kupus salatu da vidiš dal će konobar da ti ponudi pileće maramice uz to lol
Ako bude naručio salatu, i donesu mu samo to, posle će da bude: a dje je ovdje meso?
Ja u Srbiji nikad nisam dobio salatu ako je nisam tražio. Mislim ovo što Cara kaže, ubace po list zelene salate i neki uvrteni list šargrarepe pored jagnjetine, ali salata je salata (kod mene uglavnom šopska).
Mada ja ne ručam po tim fensi mestima. Kafana je uvek kafana
obj šopska najbolje ide zbog sira, čuš kupus salata, to se jede uz pasulj bukv. Srpska isto mož prođe al ono kupus se po difoltu ne uzima u nekom fensi kafe/restoranu jer jebo kupus
Eventualno može kod kineza al to je ona varijanta sa susamom u balzamiko sirćetu tako nešto gde bude slatko.
jovore jebate ja evo vucela planira neku izdaju rs, jel pratis to
a i dode naveliko nudi minerale u zelenski stilu
https://x.com/i/status/1925509369262645622
Шта је генерал фикус изасро кадар невера, свесни смо ситуације на Косову, па уради нешто јебали те Британци и Немци што ти седе у кабинету до тебе.
Ma RS se i nas pita, a ne samo Vučića.
Mogu oni srat sa non-pejperima dokle oće. Te non pejpere zarezujemo isto ko i Šmita.
da da, srb zemlja potpisnica, tako neki sa kosova i dan danas tripuju kako je sve ruzan san
Pa imala je i Slovenija neki šatro non pejper o novim granicama na Balkanu, i na kraju od toga ništa.
Ovo mi više liči na propagandu za unutrašnju upotrebu u fazonu "veliki i moćni nam rade o glavi".
jest, inace nam nisu rasparcavali drzavu a dan r srpske uredno zabranjen. Nije bilo nato bombardovanja i tako to. Tripuju ljudi
I uredno se proslavlja uprkos zabrani.
Mislim u pravu si i ti, ne treba se opuštati. Ali ipak su se promijenila vremena od devedesetih, a za ono što je bilo devedesetih ima svačije krivice, pa i naše.
e moj Jovore, u danu kad i Kalas bila u Bg, teško da je to slučajno
https://srbin.info/politika/sta-je-francusko-nemacki-non-pejper-za-republiku-srpsku-i-bih/
u suštini sve se svodi na kao neke sankcije, Dodou, očekivano... a nije Dodo RS.
A i njemu samom puca za tim... ima on svoje jače saveznike.
Nije dodo rs al blenete u njega ko krezavci u vucelu
Kod vas kabi bio referendum za litijum vrv bi 90% bilo za, napredak bajo
A i ovde su ljudi iz rs 90% za vucelu