karaj vucelu

1. Znam sta je bilo u Kosjericu i Zajecaru, preslikana situacija kad su otimali Sabac. Bukvalno krstarili danima od kuce do kuce, imas neku radnjicu na primer otvoreno kazu napakovacemo ti prekrsaj i robiju ako cela kuca ne glasa. I jedva za par desetina glasova na prelomnim mestima.
    Sto znaci da je zvala pukao, a ja mogu za caru sedlo da kupujem.

2. Аха, мого си само да напишеш да су људи уцењени као и увек.

3. otimali Sabac

otimali od svojih

4. Ne verujte u pricu koju prosipa CRTA. Tako isto je radio i CESID. Oni ne ucestvuju u brojanju glasova i cesto napuste mesto dok se jos broji kako bi sto pre javili u svoj stab. Secam se da sam za izbore bio clan komisije na jednom mestu u SD za DOS kada je Djindjic postao premijer. Zvanicnan zapisnik koji sam ja doneo i ono sto su dobili od CESID-a kao info se razlikovalo bas mnogo. Jer je gospoja napustila biracko mesto da zvanicno javi svoj tefter dok smo se mi jos natezali koji je listic vazeci, a koji nije.

5. Ama nije li mandrknuo?

6. otvoreno kazu napakovacemo ti prekrsaj i robiju ako cela kuca ne glasa

miki maus priče, i onda ljudi šta će odu i glasaju sns bez da se ovajde hahahah

7. Ne verujte u pricu koju prosipa CRTA

ne verujemo naravno ali oni legalizuju vucelu po nvo direktivi

skupila se raja i ispred ćacilenda

8. Druga je priča sad Bombač, u ŠA ljudi nisu reagovali na to, vamo je brdo ljudi na ulici i čekaju, zato ne sme žvalavi da krene hardkor da laže, u suprotnom, učinio bi to uveliko.

9. ne sme žvalava lama izađe sa rezovima čak ni onim fingiranim lol

pomaži evropo daj neki dobar savet šta kako dalje

10. Вуле у фазону - ЕВРОПО, ЧУЈ МЕ!
    Пази тебе да чује.

11. haha proglasili pobedu u zajecaru sektasi, i u kosjericu ce isto

12. Видео сам ово што је Бата Сало рекао за ту ЦРТУ, јбт, јебе луд збуњеног, муљају нешто сигурно секташи, шта броје 8к гласова толко.
    Оче бити амерички сценарио кад доносе гласове ко за Бајдена ономад.

13. Бата Сало рекао за ту ЦРТУ, јбт, јебе луд збуњеног, муљају нешто сигурно секташи, шта броје 8к гласова толко.

u koloniji kolonizator određuje vlast a ne narod, narod se bori za državu

14. ovako se fingiraju izbori od 5oktobra na ovamo, sad vidljivo na malom uzorku na lokalu

Pobedu proglašava onaj ko čita brojeve bez obzira kakvi su, a nalogodavci tu pobedu legaliziju u ovom slučaju preko ove crte i sličnih ndh1/nvo organizacija koji će svi da se slože sa ovim rezultatom. Evropa opet ćuti maiku mu

15. nema ovde nista sa podrskom politicarima, strankama, pokretima, ujedinjenim opcijama kurcima palcima, to je unapred izgubljena bitka i skapirace studentarija to pre ili posle.

Cim govnima das podrsku oni se brzo zadovolje i lako podele plen, zadovolje se rezultatom i kojekakvim nagodbama.

Samo ta volsebna studentska lista moze da igra igru, gde god se politicari umesaju to je gotova prica unapred neće da radi u perspektivi. Jedan front i ćao.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.