Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ako oluju nazoves genocidom onda umanjujes stvarne genocide, obesmisaljvas sustinu genocida/sustinu pojma
isto vazi i za srebrenicu
Па добро, преседник урадио шта би свако урадио, помиловао фамилију, важно је да није ове његове пратиоце из секте
haha rts retardi posle ove proslave oluje pustaju pajsad daru iz jasenovca
e alo mejmuni pustite malo andergraund pizda vam materina blejacka
Sta gledas rts botino
Prebaci na n1
c, ne gledam ni jedno samo da upratim šemu, a sto se ndh1 tice to treba da se gasi paralelno sa ovima
nema vecih debila od krajisnika i prekodrinaca koji i dan danas veruju nekom zvalavcu samo da bi kmečali nad svojom prodanom sudbinom
Ne mozes ti njih emancipovati eno vidio si neki dan dodje jovor i pisem nam ovdje njegovu analizu zasto oni iz srpske podrzavaju vucica. Nigdje samokriticnosti nego jos ocekuju da ih razumijes. Mada ste djelimicno krivi i vi srbijanci, na ranu ste ih previjali pa vam se sad obilo od glavu
nije to bas tako islo dragi pliduu, 90ih su izbeglice ovde tretirane ko neki mejmuni budale, bukv druga liga serbi nikog nije boleo rac. Sloba ih tretirao kao gamad, isto i druga srbija.
ovo sto sad imas su emancipovani ljudi koji su se snasli u sistemu bez direktne pomoci drzave, a bolje od zvalavog ne vide. Dobri ljudi al retardi, isto kao i prekodrinci.
Ja sam malo subjektivan jer nikome iz srpske ne vjerujem, bukv pogledaj opoziciju i vlast, sve je to isto, svi bi kao znali bolje ali kad im dodik kaze “ugrozena je rs glasajte ovaj zakon sto cu predloziti” svi kao poslusni kerovi to aminuju.
Eo pogledaj stanivukovica trojqnskog konja koji opstaje, trivickq katastrofa, vukanovic podvala bosnjacima, sve je to procitano i svi bi bulje dali da ih vucko pomazi
treba to negde i razumeti, raseljeni sjebani docli u neke slobine srbije bez igde ičega. Kad im neko spomene zavičaj odma krene suzica a to je idealan teren za kojekakve gebelsovce tipa žvalojzije
brt pliduu zivite u istom rezervatu, svaki jovor to moze isto kaze i za vas sa dobrim razlogom.
Sve se svelo na tuzakanje ko je kome napravio vise sranja.
oni imaju žvalavog vi imate šmita i nato jbg, ista igra
Koliko je srpska politika zrelija govori i to da bosnjaci u srbiji npr lakse pronalaze zajednicki jezik sa srbima u srbiji nego u srpskoj. Dovoljno je pogledati ove studentske proteste, izuzev vlasti niko nije pokusao da odigra na kartu nacionalizma nakon onog “sandžakanja” u NP. U srpskoj bi kmečali 3 mjeseca bukvalno svi i vlast i opozicija nebitno da li bi politički profitirali od toga.
Ne brt, bosnjaci u srb su daleko zreliji od bosnjaka u bosniji, jer i jedni i drugu kreiraju politku u obe drzave, aktivni su ucesnici
bukv ovako:
serbi i bosnjaci u serbiji > serbi i bosnjaci u bosniji
Pa što se ne otceptite od njih? Ko ih j... Imajte svoju državu, upravljajte njom kako vam se svidja, nemate nikakav teret na vratu... Idila.
Apsolutno, to razumijem
hahaha slusaj pepsija proradio srbenda u njemu oće da razjebava avnojevske granice, žeton komunjara to je to
Haha pa pepsi zato sto smo mi za građansku BiH, sa sva tri naroda ali to je pogodno za kmečanje svakom da onaj drugi želi da vodi glavnu riječ.
Hahah niko ne moze probuditi prvosrba u pepsiju kao ja
Vazda kad ja i cara krenemo da žvaćemo ovu prežvakanu temu summonujemo još ponekog, ovo je dobro za oživljavanje sajta
pepsi prečkolovan prvosrb da je u midtajmu provalio da treba bude pajsad drugosrb