Aco

1. Ali najjača scena ubedljivo, kreće kordon, narod se ukopao i ne miče, otvaraju se vrata na prvom spratu i izlazi prepička nekakva u crnim helankama i majičici, ko za grad da se spremila, i brže bolje vata saksiju i zu po kordonu, jednu, drugu, petu...Sve što je imala na terasi završilo je nekome po glavi, jer nije ni mogla da promaši, bili ovi zbijeni. Pamtiću scenu ceo život.

2. @melkijades
    Ne valja saksijama po zardinjeriji, samo zardinjere, po mogućnosti keramika, beton.

3. Bila pičkaža žestoka, leteli pandurski štitovi metalni na sve strane. Nema snimaka doduše. U valjevu zdravih, pravih, muškaraca ko od brega odvaljenih bilo na stotine sinoć. Ćaci se zaleteli bili, naišli na tvrdo u startu, videli da će izginuti i pobegli glavom bez obzira. Da ih je dovatio narod bukvalno bi ih ištanglirali.

4. dovezao me Parović (LOL)

pozdrav za brata šPparovića jak igrač u celoj ovoj priči

5. Svašta mi ispričao, Štimela kupio zemlju na Kopaoniku da gradi, uložio veliku lovu na to, zemlja na - gasovodu...Probao da zaobiđe zakone, nije moglo, i odlepio na ove.

6. Štimela kupio zemlju na Kopaoniku da gradi, uložio veliku lovu na to, zemlja na - gasovodu

hahahaha jede govna parovic, informer pricao da se radilo o nekim stanovima u bg sto ne moze da legalizuje pa kao zato podrzava studente

inace parovic rani radovi bio u koaliciji sa žvalavim, pravio dogovore sa šešeljugom, mišom vacićem i tkao tim retosima hahahah

7. a za stimelu da je teo da se dogovori dobio bi jos 5 hektara za gradnju od zvalavog to se najlakse resava.

8. Ne znam sto se cudi neko ovome, na poslednjih nekoliko meseci bi nam i south park pozavideo

hahaha istina
    mada liči dosta i na Der Untergang

9. evo ti parovica 1.0 sa malim zvalinim lol

https://pbs.twimg.com/media/GybdQT6XAAAVSiI?format=jpg&name=900x900

ovde sa vacicem i stamekovski (muž od zavetnice) lol

https://pbs.twimg.com/media/GxD6F-WWAAA8Urc?format=png&name=small

i bratom zeničkim šešeljugom (tad nije znao)
    https://pbs.twimg.com/media/Gyj-H-VXkAAPX8i?format=jpg&name=small

sad jbg dal je parovic 2.0 nesto sustinski drugacije ne znam, ali ima odlicne analize i generalno odlično deluje

*a i ovaj glišić se tu motao kontinuirano lol

10. Glišić mi je uvek delovao kao neko kog prvenstveno zanima jeftin tanjir pasulja u skupštinskom restoranu. S mesom.

11. dal je parovic 2.0 nesto sustinski drugacije

Ko i žvalavi 2.0 što je LOL, ne postoji to. Pričao za vacića da je navukao nekakav hepatitis i preneo ga i ženi. Ovo da su šešelju gurali crevo u dupe u zatvoru bukvalno istina.

12. jebem ih sve, ovde se jos ne zna kako se u komunizmu operisalo a kamoli ovo dalje. Bukv moras otvoris knjige rasvetlis zadnjih 70godina da bi procesuirao i obezglavio svu gamad koja zatrovala ovaj prostor prakticno trajno

13. haha, pa brate jesu mu zabranili net i poslušao ih, posle kreno ponovo da jede govna

noga isto oće ćorkiraju ponovo, izdali nalog

14. *a sve je pocelo od vrhovnog zlikovca, ustaško/austrougarskog mejmuna ciji se smrad i dalje siri preko kuce cveca i kojekakvih seseljuga, cankova, dacica i ostale komunobulumente

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.