Kraj Vučele: Jajinci

1. Vukajlija na fb se povampiro i učestlo baca kao neke lejm forice protiv sns

2. i sta kae studenti, rts vesti se emituju sa pinka

RTS emituje Dnevnik 2 iz Pinka. Toliko o njihovoj veličini. Zavise od Željka Mitrovića. Nama nije problem.
    Blokiraćemo vas po celom svetu.

Evo i to je rasvetljeno, rts nije srpska kuća već pod direktivom globalista, isto kao i pink. A kao da se to već ne zna...braća po korona promociji.

3. Ја гледам негде на тв неки интервју кае са НЕПОЗНАТЕ ЛОКАЦИЈЕ се емитује програм РТС, као да су у ареа 51 отишли

4. Emituju sa pinka LOL

5. jos jednom bi podsetio da je mitrović rokfelerova kujica za balkan, preživeo je sve od slobe do danas. Sve nac tv stanice u srb imaju iste globalisticke ciljeve, redom rts pink b92 prva tako i ndh1 i novass, svi promoteri evropskih vrednosti, vacinacije, pederluka, rijalitija, globalizma i amerikanizacija društva/debilizacija uopšteno gledano

Bukv svi kanali isti samo je stvar prefinjenosti odnosno gadosti na kom nivou emituju pa takvu publiku imaju dal seljačine ili krugodvojkaše. Skraćeno, retardi gledaju tv.

6. Ovo što su se naši studenti i narod digli je bukv ustanak protiv globalističke hobotnice šire gledano, vucela kao i mitrovic su ovde samo njihova bedna ispostava...naravno da satanisti štite svoje kerove kada bolju zamenu nemaju.

7. I zato je takođe važno klinci da se politički angažuju i da ih glasamo.

8. Ovo sad ispred rts-a kao nulti egzit bukvalno.

9. to je već jasno da je to neminovnost, ali za artikulacijom nema potrebe dok se ne ukaže prilika za izbore kako ne bi dolazilo do blaćenja i prokazivanja. Suštinski nema šanse da naredni izbori prođu bez studenata kao aktera ili kontrolora, šta god bez njih je nemoguće jer je to ujedinjena energija naroda.

Ili to ili puč da se desi usled prevelikog pritiska javnosti a radi uspostavljanja dalje kontrole. Žvalaj je nebitan u tom kontekstu, postaje balast svima.

10. Još jedna stvar je postala upadljiva, radi se o tome da su vučelini nalogodavci poprilično sjebani, kaja kalas, ursula, makron, zelenski i ta retard klaus švab ekipa svecki ekonomski forum...trampaleo se ozbiljno pere od njih, rujani takođe, italija... mi smo trenutno u istoj banani sa švabama francuzima englezima gde jevrejsko/soroševski lobi i dalje ima primarnu moć i kontrolu.

Vučela je njihovo dete samim tim i njihov reprezent te pokazatelj u kakvom su kurcu.

11. Noćas sam sanjao ja i Štimac Vlade
    Ćacijima iz snova lupamo blokade

12. Noćas sam sanjao ja Pikaču Vlade
    Ćacijima iz snova lupamo blokade

https://pbs.twimg.com/media/GoquLDGW8AA9koC?format=jpg&name=small

13. Idi na gugl translejt, kucaj "ne budi ćaci" i prebaci na engleski i švapski LOL

14. "ćaci" se intrenacionalizuje nemaš tu šta. Globalni fenomen.

Jel imaš neki stream ispred takovske? Ovi sa ktv očli kućama a sa Srbin info rekli da nastavljaju tek od 04h. Nada ide da odspava jer Deki još nije stigao iz Strazbura lololo

15. štimari bukv da se instalira kamerica na glovi ko fazon što su na mačke i kerove kačili šta sve uradi za 24h retrospektiva

https://x.com/i/status/1912982096475218294

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.