Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ma to je jeo govna danas, fazon drka kurcic sto u pisljivom bg uspeva da odrzi tu šatorijadu. A i tamo krpi dupe sa članstvom... u sustini to bi bio pozitivan korak da uradi jer nema kapacitet
danas je ispraznio to u bg da bi imao koga da dovede u nis
https://media.pink.rs/images/4282f1ce9-adb8-403e-845d-e800aa5b2ff3/0,0,1600,900/676
ова фотка што си ставио, шта је ово, 5к људи
Ne ne veliki je to skup, najveći i najveličanstveniji veličanstveni skup veličasntvenosti i jako je voljen.
mora ovako da ide, mora jebeno da traje i da bude natezanje i drkanje makar trajalo jos par godina. Bolje to nego instant rešenja koja ce za par godina opet terati ljude na ulice i prejebati narod po ko zna koji put
lepota svega ovoga je sto se ne zna kako ce da zavrsi a svi znamo da hoće. To daje smisao ovim protestima lol
Ма изгубио је он конце све је јасно свима, питање је шта ће бити у наредном периоду. Ценим, типично за несрбе који нас воде, уништавање државе и давање свега свима, сад само требамо да се одбранимо до 2027.
To je viši nivo dogovora i raspodele moći, sve zavisi koliko globalisti uspeju da u perspektivi jedu govna u ovom delu eu, ovaj orban i fico ih oterali do kurca
mi smo sad u ranku blejača tipa kroasani, šiptari i tako te varijante kako brisel naredi.
Nije da nije pokusao vucela da se učmari kod trampalea ali dokurca, a popusio i kod putinele što mi još draže.
Ма глобална дешавања ће одредити нашу судбину, ми се наравно нисмо одлучили за кога смо, ево, као што си рекао, оладили нас сви, сад је све у Божијим рукама, а ми, ми требамо да се бранимо како знамо и умемо до 2027, тај Јадар и сличне глупости.
lol evo i profa debankovo vucelu preko ciganja
https://x.com/i/status/1923828688702820782
ne isključivo to, uvek možeš na lokalu da uradiš nešto, možeš makar žicu da pustiš da ti žgadija ne ulazi u zemlju kako oće.
Koko sam video eu nije stavila litijum na ovu novu listu kako je bilo najavljeno, ne znaci da ce odustanu al bukv da bi opstali ovde moraju da revidiraju svoj uticaj
pri tome i mnogim drugosrbima doslo iz dupeta u glavu u medjuvremenu
Да, мораш да ставиш жицу, али то се неће десити, то је штос, мораћемо све сами у наредне 2 године.
al ocekujem da u midtajmu krenu da pucaju i u drugim zemljama istocno od njemacke, rumunija je svakako potencijalni kandidat, takođe i poljska preko koje se fingira nastavak rata sa rujanima. A i istočna nemačka ih ne jebe 2%.
https://e3.365dm.com/25/02/768x432/skynews-germany-elections-afd_6838720.png?20250224180559
Било је оних срања у Грузији, сад Румунија, ко зна де се још дешавају срања, ал нема ко да нам пренес од наших, него морамо ручно да тражимо.
vrv cemo zavrismo pod ruskom zonom uticaja ako se trampaleo dogovori sa putinom, mada imas i ovaj savez ustase sto prave sa albanjerosima i turcima, a mi treba da udjemo u pricu sa djarmama
sustina je da cemo se tesko sta pitati nego bukv kakve nam karte upadnu
a ove spike kako eu planira da se konfrontira rujanima i kako ce ne znam sta da urade posle svega u ukraijini eu samo vodi dublje u propast.
Sreca pa su narodi eu toliko izdegenerisani da je tesko zamisliti neku zescu mobilizaciju i neke ozbiljne sukobe u prespektivi. Svi bi da jedu govna preko neta i da se nesto konkretno desi dok glovo donosi klopu
lepa gradacija:
Nismo kaznili Miloševića za izdaju, preleteli su 6 oktobra.
Nismo kaznili žute za pljačku, učlanili su se u SNS.
Ako ne kaznimo Vučića za izdaju i pljačku, to UDBINO zlo koje vlada od 1945, nestaćemo kao narod.
Glovu dati nobelovu nagradu za mir. :D
Jest jbg, jedino ne bi još poljake otpisao u toj celoj prici, em imaju gadan hejt prema rujanima em su americke pudlice
evo izasli sa "realnim" procenama
https://pbs.twimg.com/media/GrLLYN1XgAADNYk?format=jpg&name=small
nista tackasti softver zaboravili smo kako se to radi
jbt pamtim ja i neka srećnija vremena kada su legende tipa bore čorbe uredno pržile ovim sns mitinzima...
Poljaci najpametniji u Evropi ubedljivo, sasekli migrante skroz, digli ekonomiju na noge, naoružavaju se, napravili odlične odnose sa Amerima a vatikan naravno gaji simpatije prema njima, jer su katolici a protiv Rusa. Čak ih i Švabe sad vole jer su tampon zona između njih i Rusije. Ostatak boranija teška, Francuska, Švapska, Holandije i Švecke da i ne pominjemo - to će sve imati unutrašnje ratove, jer pojedoše ih migranti, naročito islamisti. Raspadaju se. U Birmingemu bukvalno ima manje od 50% Engleza trenutno LOL