Raznorazna pitanja opet

1. E, ovako tražio sam temu raznorazna pitanja jer me zanima nešto, vidim da je zaključana. Imam postaviti jedno pitanje, pa ako neko od autora zna prikladniju temu na koju mogu da preselim pitanje i eventualno odgovore preseliću tamo, izvinjavam se na otvaranju nove teme ako već ima neka postojeća koja odgovara mom pitanju.
    Ma da kad vidim ovu prikazu od Vuka i jos neke imbecile kolko debilne i kretenske teme otvaraju, zabole me kurac i onako sajt prop'o.
    Pitanje ide u sledećem postu.

2. Tiče se konkretno voćarstva. Dunja tačnije.
    Danas sedim pijem kafu na terasi kod dede i vidim izneo jedno desetak gajbica punih dunja na sunce, da uzru. Cela ta količina od 2 omanja drveta pored vikendice i još ima da se bere. Planira da nakupi kolko nakupi i ispeče jedan kazan rakije. I meni
    dune u glavu da zasadim jedno 70ak dunja(za početak) da se zanimam, da pravim rakiju i prodajem, jer je na lepoj ceni dunjevača. Inače nikad se nisam u zivotu bavio poljoprivredom. Kazan hvala Bogu imam, ima i zemlje, što da ne.
    Apsolutni sam laik u celoj toj priči a ni moji kući ništa nisu bolji jer rade isključivo šljivu godinama. Ko god ima iskustva(ako ima takvog aktivnog člana teme uopšte.) može da se javi i podeli sa mnom neka iskustva i savete o svemu što zna o Dunji. Da čitam po sajtovima mnogo mi smorno probao sam malo pre, ma da svakako ću morati lepo da proučim materiju.

3. Dunja odlicna ove godine bilo dosta sunca i miholjsko leto
    Rakija bude odlicna al obzirom na nizak procenat secera u vocu mora se dodaje secer da bi se dobilo iole neke rakije. Ako popijes koju vise glava te ubi sutra onda onog od kog si kupio saljes

U G U L A G
    G
    U
    L
    A
    G

4. ja sam za tebe gospodin narkomanicno raspala

5. Hvala Caro, znaš li odprilike koliko litara ljute rakije izlazi po kazanu? Imam od 120l kazan.

6. Da si ti za mene gospodin, ja bi dugovao tebi pare, a ne ti meni, sve ti jebem raspalo i mrtvo u picku krvavu, odjebi i nemoj da smaraš na ovoj temi, Vuče.

7. Necu da odjebem i smaracu te jer si ti mene pomenuo prvi.

8. Ne znam mnogo o uzgoju dunja, ali Vuk nek popusi kurac

9. Da si ti za mene gospodin, ja bi dugovao tebi pare ne ti meni

Common uGulag W

Naklon

10. Majka da ti umre kolko već sutra, Vuče.

11. Majka da ti umre kolko već sutra.

je l to ta klosarsko-ulicarska skola "gospodstva" koju si zavrsio ili je mozda vlaska magija ili koji vec djubretarski kurac

12. Ne baratam preciznijim podacima, imaju poznanici zasad od par sto komada, nekad peku rakiju nekad prodaju kao voce. I prica je da ako ne stavljas secer bukv bila bi toliko skupa da nema ko da je kupi za te pare, i zato ide neki mali procenat secera kod proizvodnje. Druga stvar je takva na trzistu mnogi prave od jabuke i onda ubace aromu dunje i mozes se jebati sa svojom pricom kako nema secera i kosta litra 30-40jura.

13. NAPOMENA: Mujo je PEDER && LUDAK

14. a jbt itte u picke materne jebo vas vuk da vas jebo

15. brate za koji kurac ovaj vuk duguje pare koga je zajebo?

16. Ne obracaj paznju na to Caro, to su ciganska posla. Pusti.

17. sve u svemu ok je da zasadi i ponekad nesto ispece, dobra je prica i da se proda kao voce. Trpi i losije terene msm da nije zajebancija za gajenje sto se tice prskanja i to. Al bukv povrsno sam ispratio to sve.

Kreni sa tim kad ovaj mulac vrati kesovinu

18. Ne obracaj paznju na to Caro, to su ciganska posla. Pusti

cekaj ajde sad ozbiljno, sta je bilo. Neka pozajmica nesto il glupiranje ko platio pivo

19. Ma kakva pozajmica. Lik je žovla nikad ga u životu nisam video. Zar da veruješ jednom džankiju. A i ja sam lud kad se svadjam s njim. Nek priča šta hoće

20. Kako da citiram određeni post tj da odgovorim, zaboravio sam?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.