Prijava

I pre nego što me Cara zaskoči da sam dRuGosRbiJanAc samo da kažem i da bi svaka istinski suverenistička vlast koja nije za ulazak u EU (po svaku cenu ili uopšte) morala da izgradi alternativne za snabdevanje energentima (gas pre svega), da ne zavisiš od Rusa. Pa onda ko ponudi bolje uslove...od njega kupuješ.

Za Đokića nemam mišljenje, bukvalno Dejan Cukić. Ako ga istaknu za nekog kandidata preći ćemo taj most kada dođemo do njega.

da bi svaka istinski suverenistička vlast koja nije za ulazak u EU (po svaku cenu ili uopšte) morala da izgradi alternativne za snabdevanje energentima (gas pre svega), da ne zavisiš od Rusa.

stoji al daleko smo od toga, za sad gledamo da nam nesto ne padne na glavu

Potpuno smo promašili, i to je žalosno. Nemamo mi drugari luksuz da se politički osvešćujemo, biramo između istoka i zapada, nešto hoćemo ili nećemo, to je kao da ti je kuća u plamenu a ti se sa ženom raspravljaš koje tapete da staviš u spavaću - moraš gasiš požar, dok nije sve izgorelo. MORAMO da šaljemo inspekcije na terene, svaki milimetar svega da se pregleda i da se naruči dovoljno žute trake sa temua, jer svaki novi dan nam je novi rizik od ko zna kakve tragedije i katastrofe, mostovi, nadvožnjaci, pruge, objekti...Moraju da se pozatvaraju i stave van upotrebe, izginuće ljudi. Nemamo vremena da se igramo demokratije, to je za kako - tako civilizovana podneblja a ne bezumlje kakvo smo postali.

Sad ćemo mi na čelo države da postavimo zdravog pravog čoveka, i snabdemo ga sa timom pametnih, sposobnih i dobronamernih ljudi, i krećemo iz mrtve tačke, hvatamo pravac i sve ide uzlazmnom putanjom...Oćemo kurac moj, imaćemo 20 godina kojekakvih trzavica, promena, razočaranja...Nemamo vremena za bajke. Meći Đokića, menjaj Đokića, daj drugog, trećeg, menjaj i njih, šaltaj...To je jedino realno, žao mi je, ali za drugačije, naprosto, nemamo kapaciteta ni mogućnosti.

Kako neko može da nema mišljenje o Dejanu Cukiću? Čovek je imao klub mrzitelja još u vreme popularnosti fejsbuka. Bejah član kluba, ali sam se ispisao kad sam video njegov spot za Mika upao u šamotnu peć. Strasno ga mrze frizeri, jer je hteo da im naplati muziku u lokalima, pa sam kao kontrameru predložio da udruženje frizera naplačuje taksu estradnim umetnicima, jer frizurom ostvaruju dodatnu zaradu, što je naišlo na aklamtivno odobravanje zajednice.

Ko god da dođe posle Šiptara neće da ima ni 1/5 moći i uticaja kao on, i kakav god da bude biće lako zamenljiv.
Ko je protiv toga tome odgovara da ostane Šiptar, ili se plaši da njegova opcija ne može da pobedi u budućnsoti, i onda bolje i ovo.

Rec je o promeni sistema, svako ko gura novog siptara zasluzuje ovog siptara sto ima sad.

Udba je tu od 45e, bebe su se prodavale jos u vreme josipa tita. Niko odgovarao razume se, bili tu i plavi i crveni i zuti i svi se na kraju uvek utale

Treba ove mlade generacije jos malo da stasaju i da se stvori kriticna masa osvescenih srba onda nece da bude problena.

Siptarija je klinicki ziva prakticno na aparaty, egzekucija ne sme da bude u formi trulog kompromisa jer cemo se popisati po svemu ucinjenom u zadnji dinu ipo dana

Rec je o promeni sistema, Udba je tu od 45e

Jasno, i sad ćemo sistem koji je tu 80 godina i koji se nije libio da ljude pakuje na Goli otok i šalje ih u bratoubilački rat, da razmontiramo za par godinica i milina...NEMAMO VREMENA jebeno alo, menjanje sistema, istok zapad, Kosmet - te stvari su nam luksuz. Moramo da zaustavimo odliv mladosti iz zemlje, iščešljamo bolnice i domove zdravlja kako bismo ubijanja pacijenata sveli bar na minimum, zaustavimo kojekakve seče šuma, trovanja reka, pomore čitavih ekosistema...Sad smo se setili da se bavimo Kosmetom i EU, živo nam se jebalo prethodnih 10 godina. C, sad možeš da odjebeš nekih stvari što se tiče, ili makar da ih gurneš u drugi - treći plan. Gola egzistencija nam je u pitanju.

Zamisli da su nas sad recimo zadesile poplave iz 2014. godine, pa imali bi 5x gori kolaps. Ne smeš bre u voz da sedneš da odeš do Subotice ili prođeš kolima kroz tunel, da se ne bi obrušio na tebe. Dete ne smeš staviš u bus i pošalješ na ekskurziju, jer ko zna u kakvom stanju su busevi i ko ih i kako kontroliše. Stvari na koje ne bismo trebali daobraćamo pažnju su nam pretnja po život bukvalno. Nemamo vremena za šetnje, proteste, transparente - mora sve da se blokira i požuri sa izborima, kako bismo daj Bože izbegli kojekakve katastrofe i pogibije.

Jasno, i sad ćemo sistem koji je tu 80 godina i koji se nije libio da ljude pakuje na Goli otok i šalje ih u bratoubilački rat, da razmontiramo za par godinica i milina...

zato i jeste ovolika represija. Šiptar štiti udbu/udba štiti šiptara.
Sav mulj se podigao, izvaljeni kojekakvi opozicinari sa dugačkim stažom da su saradnici, praktično pali na 1-2% kako stvari stoje nikad se više neće baviti politikom.
Nvo govna i saradnici takođe, kojekakve crte i slične organizacije za društveni kurac. Ostao još praktično savo manojlovic da se odjebe jer je on taj projektovani buduci siptar

mora sve da se blokira i požuri sa izborima

pretačno ali propuštena prilika. Konformisti zvani profesori sa fakulteta zamolili studente da prekinu blokade da se to može i na drugačiji način. Jer tri meseca im šiptar nije dao platu.

minvajl ireland
https://x.com/i/status/2042371458811211822

hahah gledaj ovog ćacistanca avanzovo u rijaliti obezbedjenje

https://pbs.twimg.com/media/HFn1gd5XEAEaqhc?format=jpg&name=medium

Sistem je tu minimum od 1903.

Taj sistem je razvaljen cerespete dolaskom komunostasa u serbiu

Doduse jes da su na budzetu zacetnici jugoslovenstva i dan danas al nemaju nikakvu objektivnu snagu, sem sto ovaj mali od grckinje pumpa

Pizdi mali karadjordjevic sto su cacistanci zauzeli dvorski park, pa nek se zali kralju carlsu mozda on moze nesto da pomogne

Karadjordjevici su bili pioni u priči

Čiji?
(reci tu zabranjenu rec)