Prijava

eoga drugar ace šiptara mikroniša (9 godina na vlasti) žuti prsluci kurci palci goreo Pariz podržao oslobođenje Mađaraske od diktature međ prvima

https://pbs.twimg.com/media/HFuoWcCWgAE4DOi?format=jpg&name=900x900

U Srbiji nije problem što se desio 5. Oktobar, nego 12. Mart. Da i maj 1903.

Svi datumi su problematicni. 12 mart ponajvise

El i to kgb?

Ma ne, oni su sveci. Živeo staljin i svetska revolucija, jel tako?

Brt ko ubio djindjaru, tebi u algoritmu sve kgb u zavrsnici. Ko sta kgb, fazon yu filmovi 70-80ih

Eo javio se ješoćoman

Congratulations to @magyarpeterMP and the TISZA party on their resounding victory. It is important when constructive approach prevails.

Ukraine has always sought good-neighbourly relations with everyone in Europe and we are ready to advance our cooperation with Hungary.

Europe and every European nation must get stronger, and millions of Europeans seek cooperation and stability.

We are ready for meetings and joint constructive work for the benefit of both nations, as well as peace, security, and stability in Europe.

Kad je Srbija u pitanju, uglavnom kgb

Jes, skinuli djindjica da ameri uzmu sartid 100%

Eo javio se i sorosella

The people of Hungary have taken back their country! A resounding rejection of entrenched corruption and foreign interference

https://youtu.be/BW5U5hjR6Ug?si=3vsXebmMyUvnauVv

Generalno đari skinuli ''diktatora'' da bi postavili nekog briselskog slugu iz istog tog ''diktatorskog'' okruženja lol, dok mi već imamo briselskog sužnja godinama jer su ga na kraju krajeva oni i postavili tu gde je sad

Kako smakniti ovog kad ima lepu eu zaleđinu

Jedino možda vetar u leđa dešavanje u đarmi za neke neopredeljene debile ovde da glasaju, da vide da šatro moguće promeniti nekog

U suštini, uživam u neradnom ponedeljku, spavao do 9,muški jutarnje izjebao ženu tako da mi malopre skuvala najbolju kafu na svetu, prijatna tišina neka, po neka gugutka zaguče, idila. Jedino mi kvari to što imam još 3-4 cigare pa ću moram da skoknem do prodavnice

A i travnjak se neće sam pokosi

A ćuti možda sretneš nekog iz osnovne na putu do radnje koga nisi video 100 godina a drag ti, jebo mater svo ju. Nego

došo je i taj dan
geknuo je Orban
gekno je gekno gekno je on
živeo Peca Mađaron

Kako god da okreneš, mašinerija uspe da uvuče ljude u "jedan čovek" mantru na svim meridijanima. Orban bio kriv za sve, sad se opozicija ujedinila oko jednog čoveka. Tramp i Putin uništavaju svet, njih da nije sve bi bilo mnogo bolje, i ajatola bio zlo, sad kad je ajatola mesto ajatole opet on problem najveći tamo. Đinđa da je poživeo sve bi bilo dobro, oplakivaćemo ga narednih 50 godina minimum. Neverovatno. Zelenskog da nije tamo Rusi bi ih sve pobili uveliko, on ih drži bukvalno. Rektor Đokić naš spas...Neverovatno kakve smo ovce i magarci sveukupno, dobro ovaj svet još i gura nekako.

Još drečiš Caro?
Nisi mi odgovorio što Bibi podržavao Orbana?

Podrzao ga jer su iz iste ekipe. Jaka muda. Podrzao ga i fico i babis