kerovi šiptara ace monaha antonija uhapsili na sarani
Ulazim malopre na vrata, keva kadi kuću - reko kojim dobrom, kaže danas je sarana Ratka Mladića. Evo nam gori i kandilo, moja stara > Jovorova stara.
Inače da se podsetimo ovog bisera, red je
Za manje od 10 dana imali smo
- nedolazak žvalavog u NS (i druge propasti)
- Mladić nas udaljio od EU
- udaljio sisatog šiptara od srbovanja
- gay karavan fijasko
- ukidanje n1 kojekuda
i sad ti meni reci da nas Bog ne pomaže.
haha, salatar na 52%
https://informer.rs/drustvo/vesti/1148570/ratko-mladic-sahrana-nebo-krst
nije kriv ni vucic ni mladic, narod je tezak kurac i to je nepopravljivo
kemtrejlsi u djeneralovu cas
lepoe kace deca druze
https://pbs.twimg.com/media/HRoPa5VWQAARB99?format=jpg&name=4096x4096
Divno ovo kmečanje oko sarane Raćka, pogotovo kad se čovek priseti kako su dinka šakića saranili u sve ustaškoj uniformi uz počasti i sveštenika 2008. kad su ovi već uveliko bili u EU.
pa dosta kasnije su ustasoidi usli u eu
al vatikan oprosti mi papa
sad ako šiptar raspiše a ide ka tome ostaje pitanje zašto je raspisao majmun
ja da sam šiptar ne bi raspisao nikad više, podmitio bi usrulju na max i oformio kojekakve logore, napravio plaćenike ko zelenski da lovi nejač po ulicama
El stvarno ona glavna afd ženska lezbo i oženjena sa nekom ganferkom?
Totalni haos, brnabic.de
jeste, a ima i onaj proćelavi čiča na štiklama i ima sise. Taj je valda glavni u upravnom odboru
Hvala svim medjedovim overdrincima dovezenim basevima na saranu generala sto su naterali usrulju da kmeči
Pismo prenosim u celosti
Ratko Mladić was a convicted war criminal. He was responsible for genocide, war crimes, and crimes against humanity. He died while serving a life sentence for the Srebrenica genocide and other crimes.
The elements of official support and the presence of some senior Serbian officials at the funeral are deeply regrettable. They demonstrate a failure to confront a dark chapter in Europe’s recent history and contradict the values underpinning Serbia’s path towards the European Union.
Our thoughts are with all the victims of the crimes committed in the countries of former Yugoslavia.
To možeš u UKR gde je bilo četres miliona ljudi, ne i ovde - mali smo + je bolja računica tim likovima, kojih ima šaka jada zapravo, da probaju da prežive tranziciju i sačuvaju što su lapili.
Izbori kad ratku bude 40 dana
1 parastos
2 glasanje
50e, besp prevoz tamo i nazad sendvici obezbedjeno
prijava za 6k od danas, isplate krajem meseca zatim forvardovanje 6k studentima