Prijava

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1593677/blokaderi-pocinili-obrazovni-genocid-srbiji-vucic-tokom-prosle-blokaderske-godine-imali-smo-11-000-diplomaca-manje

Oteralo govedo skoro milion ljudi u izgnanstvo u nekoliko godina,više nego što su kroasanci pobili u Jasenovcu i Oluji, preko JorGovanke pljačka ono malo što pošalju porodicama držeći fejk kurs evra , a povrh svega izmisli termin "prosvetni genocid" , `kru te nač`o, ovo ni Gebels ne bi mogao da izmisli.

Зато ове необразоване и необавештене сељачине и пензионере треба јебати исве снаге

Kad te muče dosadne žvale,
Pa ti od tog usne postanu premale,
Ne daj da te po njima ljudi znaju,
I o tvojoj nastranosti pripovedaju,

Kupi Žvale nistatin pomadu,
Ne daj da te po žvalama u svetu znadu,

Namaži to brzo sakrij te rane,
pre nego što sunce u Manježu grane,
da te drugari tamo više ne kude,
već da ti oko bulje i usta opet toplo bude.

Kupi Žvale nistatin pomadu,
Ne daj da te po žvalama u svetu znadu

Mama će Andreja uvek voleti bolje,
al šta očekivati od stare dro...,
bolje je bilo da te je abortirala u Savu,
da više po svetu ne nosiš tu žvalavu glavu.

Кринџони

lepa oda starome žvalegi

kad sve ovo prođe biće mnoge kulturne večeri i besede da se dese

Jel hoće neka dobra duša da udomi jazavičarku i tri mini šteneta? Izbacio mi ih neko blizu kuće.

Jel hoće neka dobra duša da udomi jazavičarku i tri mini šteneta? Izbacio mi ih neko blizu kuće.

melk bi lajk:
https://youtu.be/jJZjJ8dICjI?si=Jub3EY0GyCNYTj3E&t=2

haha al će se prate ovi izbori u mađariji jer iz budimpešte kreće

Pokušaj izborne prevare u Budimpešti: Zloupotrebljeni podaci više od 400 Roma

HA ovako smo bukvalno živeli sa svinjom u kući, mislim 2003. Smrda. Gadna zima bila, krmača oprasila ne znam koliko malih i jedno bilo viška, nedovoljno sisa; i Smrda pošto je bio ubedljivo najmanji gedža, vazda ga tukli. Međutim kako je bilo prehladno, i pored sve borbe jednu noć smrznu se bukv. svi sem njega, kako je on pretekao nemam pojma - ugl. živeo u kući, u vangli na stolici, hranili ga na špric. Bila muka noću kad neko ustane da ide u vc jer se ovaj redovno budio, i brzo skontao da ako dovoljno jako rokne zid srušiće vanglu, i onda moraš da greješ mleko i da ga hraniš. Budio čitavu kuću. Posle živeo u dvorištu sa kerama kao pravi ljubimac, i izrastao u vepra od skoro 300 kila.

Prodali ga moji, oplakali smo kolektivno.

Živ je Uglješa, doktoriro

Neću više da zajebavam Caru i spamujem, ali padne li Orban, jebaću ga kao drekavca. Obećavam.

Moji imali vikendicu kod Kosmaja, kad su bile sankcije kupili kozu, (to je ta neka semitska konekcija xexe), davala predobro mleko, fak of sir se pravio, keva mi sto godina kasnije priznala da smo je pojeli. Nije mi bilo žao jer nikada nisam video ćivotinju sa glupljim izrazom lica.