ase ćivelo bajo gle petla kokie
To su žuti orpingtoni, imali smo i crne. Ukrasne kokoške, skupe bre. Imali smo i brame koje su baš skupe bile, 5 ih doneli kući, do sutra ostala okruglo jedna xD
Te kokoške se ne jedu Caro, to je za kurčenje. Ko što ti Ročild iznese Matisa i pokaže kad dođeš u kuću kod njega, a ti mu kažeš - znaš koliko si kila pečenja mogao da pojedeš za te pare, tako i ćale kad mu dođu seljaci pokaže im kokoške koje se hrane trpe i seru kojekuda samo da bi postojale, a ovima ništa ne bude jasno. Zato što su low life seljaci a ne viša klasa poput nas hehe
verujem, a za slavu skine monokl da se gosti ne postide
otih ćivuljki za kurčenje top su one mandarinke, oni mini pevci što se kolju non stop su glupi kokurac
Dobro moji su malo čudni bili, hipi + voleli životinje + selo = da su u jednom trenutku imali
- 500 ukrasnih golubova (+ pridošli, znači oko 1000 sigurno)
- 50 papagaja u kući
- 50 - 100 zečeva, ugl. trčali oko kuće slobodno
- dva psa i 7-8 mačaka
- kojekakve kokoške, guske, patke, svinje...
- kornjaču
- porodicu ježeva
- dva divlja praseta
- kumrije
- jednog jastreba
- jednu paunicu
- jedno dete
Sve to živelo u kakvoj - takvoj slozi. Ako sam nešto zaboravio, dodaću
na spisku nedostaju mišovi i pacovi
E glodare nikad nismo imali, barem ne domaće. Imao ja degua nekad davno dok sam živeo u gradu, ali skočio bio sa terase i pobegao.
Šta je degu koji kurac?
Skakač sa terase. Gradski
iz edicije moj novi precednik
https://pbs.twimg.com/media/HFFqppHbQAAuRYz?format=jpg&name=900x900
pali se kpj po 3ći put u zadnji godinu dana
Ružić kuva, znači radi Udba dobro
Smrda bio hit, čim je malo porastao živeo ispred kuće sa džukcima, sa kojima se saživeo, igrao...Dok nije baš porastao, onda su se i dalje igrali vijali itd. što je izgledalo baš cirkus. Na opštu nevericu prolaznika, jer ono, svinja od 150 kila se šeta pred kućom kao da je njena. Posle je morao u obor, jer jbg govna na sve strane.