Prijava

kako nije odstupio, pricao je o meritokratiji sad samo brine o svom liku i delu i rejtingu buduće "stranke" gde je on glavni baja

da ne pricamo koga je sve pogurao preko svojih ledja, od onog boska debila, onda onog jerkovica koji presao u sns, onda onaj sns udbaš borojević sa kim je pravio neke pokrete itd.. previše koincidencija

sad šatro ide na precedničke al zna studenti nisu neka opcija. I šta će da uradi kad bude precednik a i sam kaže da ne modž postane. Palamuđenje klasik

Па он је и оснивач странке шта је проблем, са бошко су направили дил који бошко дебил није испоштовао, нешто за медицину ваљда, јерковић дошо и отишо као и сви који добију понуду од снса да буду дупли агенти, а са боројевићем је нешто невезано за политику, боројевић најнебитнији ипак.

skoro sreo nekog penzosa ala vuzi u lidlari, žali se kako svi oće nešto na mufte. Reko čiča al studenti se bore protiv toga

kae čiča, ali koji studenti!

čiča=vuzi

Па добро је реко шта, рационално питање

Па он је и оснивач странке шта је проблем, са бошко су направили дил који бошко дебил није испоштовао, нешто за медицину ваљда, јерковић дошо и отишо као и сви који добију понуду од снса да буду дупли агенти, а са боројевићем је нешто невезано за политику, боројевић најнебитнији ипак.

kažem ja čiči pa eno sad i sa vulinom pravi konferencije

čiča: to mu podmeću

А вулин је ту у ком својству

ozbiljno dobar lik ne rugam se, žali se čova svi nas satanizuju, kaže nikad u stranci uvek za narod a svi pišaju po penzosima. Imo neku kosjanu ne deluje ko penzos, true nestorijanac

Reko bajo tako isto pišaju i po studentima, taksistima, kosovarima i svim drugim grupacijama koji mogu da im nanesu bilo kakvu štetu

al kame pitao koji studenti a ja mu reko SRPSKI zaćuto na keca

Sve sateliti jadare vec vidjeno milijun puta, precednicki nebitni, rokamo sve u parlamentarne. bodirogu cemo za predsednika ispred studenata.

Prijavio sam se za kontrolore i mobilne timove, za kola, smestaj studenata, SVEEEEEE

А вулин је ту у ком својству

ta vulinova usrana stranka organizovala taj skup i pozvali nektora, minvajl i vulin ide na paradu u moskau kgb ćuti

ćacad se ćacadi raduje

Па вулин је руски агент

Бодирога хахха

Дај патријајрха да буде преседник ко онај на кипру што је био

вулин је руски агент

vulin je udba agent

što se studentarije tiče videćemo odgovor na ovo, šiptar aca daje ostavku ide se na najnebitnije izbore ikad i postaje premier, moskva/brisel ćute

Патријарх за председника

možda nam noloa poture čekamo vimbldon

Želim svim melkijadesima ugodan petrovdanski post i što brži završetak moravskog koridora.

a ne smeta im kad na proteste dolaze šiptarevim putevima ni na boga ne misle