sad šatro ide na precedničke al zna studenti nisu neka opcija. I šta će da uradi kad bude precednik a i sam kaže da ne modž postane. Palamuđenje klasik
Па он је и оснивач странке шта је проблем, са бошко су направили дил који бошко дебил није испоштовао, нешто за медицину ваљда, јерковић дошо и отишо као и сви који добију понуду од снса да буду дупли агенти, а са боројевићем је нешто невезано за политику, боројевић најнебитнији ипак.
skoro sreo nekog penzosa ala vuzi u lidlari, žali se kako svi oće nešto na mufte. Reko čiča al studenti se bore protiv toga
kae čiča, ali koji studenti!
čiča=vuzi
Па добро је реко шта, рационално питање
kažem ja čiči pa eno sad i sa vulinom pravi konferencije
čiča: to mu podmeću
А вулин је ту у ком својству
ozbiljno dobar lik ne rugam se, žali se čova svi nas satanizuju, kaže nikad u stranci uvek za narod a svi pišaju po penzosima. Imo neku kosjanu ne deluje ko penzos, true nestorijanac
Reko bajo tako isto pišaju i po studentima, taksistima, kosovarima i svim drugim grupacijama koji mogu da im nanesu bilo kakvu štetu
al kame pitao koji studenti a ja mu reko SRPSKI zaćuto na keca
Sve sateliti jadare vec vidjeno milijun puta, precednicki nebitni, rokamo sve u parlamentarne. bodirogu cemo za predsednika ispred studenata.
Prijavio sam se za kontrolore i mobilne timove, za kola, smestaj studenata, SVEEEEEE
ta vulinova usrana stranka organizovala taj skup i pozvali nektora, minvajl i vulin ide na paradu u moskau kgb ćuti
ćacad se ćacadi raduje
Па вулин је руски агент
Бодирога хахха
Дај патријајрха да буде преседник ко онај на кипру што је био
vulin je udba agent
što se studentarije tiče videćemo odgovor na ovo, šiptar aca daje ostavku ide se na najnebitnije izbore ikad i postaje premier, moskva/brisel ćute
Патријарх за председника
možda nam noloa poture čekamo vimbldon
Želim svim melkijadesima ugodan petrovdanski post i što brži završetak moravskog koridora.
a ne smeta im kad na proteste dolaze šiptarevim putevima ni na boga ne misle
kako nije odstupio, pricao je o meritokratiji sad samo brine o svom liku i delu i rejtingu buduće "stranke" gde je on glavni baja
da ne pricamo koga je sve pogurao preko svojih ledja, od onog boska debila, onda onog jerkovica koji presao u sns, onda onaj sns udbaš borojević sa kim je pravio neke pokrete itd.. previše koincidencija