Prijava

sad je na lajni otporaška koaliciija koja mastermajnduje kako se ruši sloba

alo retardi ne ruši se sloba, žvala je nato agentura

Списка постоји да се направи овај линк.
И, шта сад, је л победио СНС или није?

Не капирам шта се добија одустајањем од избира? Па тое отворен пут да СНС добије.

Mi smo postali, kolektivno, ljudi od reči, a ne dela. Svako ima nešto da kaže, prokomentariše, objavi, osudi...Utisci nedelje, jutarnji programi, gostovanja, Kesići, Ivanovići...Ukazuje se, apeluje, predlaže, obrazlaže, objašnjava, upozorava...Obraćator se redovno obraća, analitičari analiziraju, nezadovoljni negoduju, botovi likuju, očajni se pitaju, učeni objašnjavaju...Svi vrlo važni, uglađeni i elokventni, ili malo manje uglađeni i elokventni, nebitno. Takav smo narod postali - narod reči, ne akcije.

Mora se priznati da i oni koji pljuju dobro žive od pljuvačine i karijere grade na tome....pitanje koliko im je interes promena.
Što se tiče naprednjaka, trebali su otići s vlasti još pre pet godina, i da se sad polako pominje njihov povratak...ovako, dosadili su svima i opstanak na vlastima duguju kriminalcima i krezavoj Srbiji.

Mi smo postali, kolektivno, ljudi od reči, a ne dela

za studente ovo ne važi

Evo i danas nastavljaju i najavljuju nove proteste

Protesti nisu nikakva dela. Šetnja po gradu nije nikakvo delo već šetnja, to da li ću prošetati sam, sa tobom, sa još 20 ili 20.000 ljudi je i dalje šetnja. Slušati govore takođe nije nikakvo delovanje. Niti je pešačenje od grada do grada "borba" već pešačenje, zna se šta je borba. Moramo malo manje da se gađamo izrazima, dok ih nismo potpuno obesmislili.

Melki....ako misliš na lupanje kompletne skupštine, palate i tuču sa milicijom mislim da si u pravu....ako misliš nešto drugo, pojasni

trebali su otići s vlasti još pre pet godina

trebali otici kad su ubijeni ivanovic i cvijan

Sta pricas brate studenti bukv menjaju svest ljudima tim setnjama protestima i drugim akcijama, sto dosta bitnije od rusenja ace siptara. Sisati siptar treba da ode kao posledica a ne kao uzrok

Мелки је у праву кад каже да смо људи од речи а не деле, има ту доста дуплих агената.

Колко год да је неко платио тавистоку да нас проучава како да нас уништи је најбоље уложио кинту, провалили нас до најситнијих детаља.

lupanje kompletne skupštine

Zašto bismo lupali i palili bilo šta što je naše, nisu te zgrade ništa krive.

studenti bukv menjaju svest ljudima tim setnjama protestima

Drugim ljudima istovremeno ubijaju volju za bilo kakvim angažovanjem i borbom. Nema svest više šta da se menja, svesni smo svi svega odavno. Ovo sad u Nišu što će da prave je samo zamlaćivanje da se nešto kao dešava i radi.

Jebote, nakon svega ovoga, mi i dalje na nedeljnom nivou imamo 300 ljudi koji nam objašnjavaju gde živimo i šta se događa. Kad se svi izređaju, onda opet u krug lol.

Melki...i vegan da bi se najeo kukuruza šećerca u posnoj cezar salati, neko mora da uzore njivu i pobije gomilu miševa, a i poneku pticu....e tako i sa skupštinom....menjaj...lupaj...napravićemo još stariju

Mora to temeljno a za to treba vreme. Aca siptar je samo visoki predstavnik nato komunjara, ima tu dosta redova. Za pocetak je pala opozicija ali jos uvek se batrga