Ali pazi ovu dvojicu šta rade, sad su stavili rešetke na ovo govno, da bude prikladnije :D
haha pun kurac ljudima više svega
ovaj lik je bio top za ovo je trebala ozbiljna logistika
Искрено не знам шта је јаче, јел да има крст или мач, капирам оба би било премоћно,
haha treba da ima bacač plamena bukv
pa ko normalan vama da se javi retardi
ova zgrada može da se nešto radi sa njom tek kada oteramo acu šiptara. Pod acom šiptarem ovo se neće dirati nema šanse.
Evo, sumirao neko na Krstarici sva postignuća u posljednjih godinu dana. Teroristi i ustaše blokaderi ne planiraju da stanu.
22. 11. 2024. Na Klinici za kardiologiju UKC Niš pao plafon
28. 11. 2024. U zgradi Opšte bolnice Vranje sa plafona je otpala ploča u hodniku ispred Hirurške ambulante
03. 12. 2024. Srušio se plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji
23. 12. 2024. Pao deo plafona na ulazu u zgradu Gradske uprave u Prokuplju
24. 12. 2024. Otpao deo plafona u policijskoj stanici u Loznici
22. 01. 2025. Pao deo plafona u čitaonici Medicinskog fakulteta u Beogradu
30. 01. 2025. Obrušio se panel sa krova zgrade u Novom Sadu
12. 03. 2025. Na železničkoj stanici Prokop otpao deo plafona
18. 03. 2025. Obrušio se deo plafona Bezistana u centru Beograda
23. 04. 2025. Pao rekonstruisani plafon u OŠ „Karađorđe“ u Saranovu kod Rače
07. 05. 2025. Pao plafon u KBC Bežanijska kosa u Beogradu.
08. 05. 2025. Otpao deo plafona u prolazu zgrade na Novom Beogradu, u blizini vrtić
22. 05. 2025. Obrušio se renoviran plafon u Gimnaziji u Bečeju
03. 06. 2025. Pao plafon u sali u Glogovcu kod Jagodine - deca trebalo da imaju probu u njoj
02. 07. 2025. Otpala fasada i rasula se po ulici u luksuznom kompleksu West 65 u Beogradu
07. 07. 2025. Pao deo nadstrešnice u Knez Mihailovoj u Beogradu
08. 07. 2025. U stambenom kompleksu "Petica", u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, otpao je plafon u haustoru.
08. 07. 2025. U Pančevu se obrušila tavanica diskonta "Mere"
12. 08. 2025. Otpao sloj plafona u novoj zgradi Radio-televizije Vojvodine
11. 09. 2025. Pao deo plafona u OŠ "Dragan Lukić" na Bežanijskoj kosi
29. 09. 2025. Otpao deo plafona na Pravnom fakultetu u Beogradu
02. 10. 2025. Pao deo rekonstruisanog plafona na odeljenju produženog lečenja ZC Zaječar
26. 10. 2025. Urušio se renovirani plafon u Domu kulture u Toponici kod Knića
19. 11. 2025. Obrušio se zid kuće pored gradilišta na Vračaru
28. 11. 2025. Odron kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu: Obrušio se zid i put.
30. 11. 2025. Veliki odron puta kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu i dalje aktivan, odvalili se novi komadi asfalta.
30. 11. 2025. u Sportskom centru "Pinki" u Zemunu otpao deo plafona na glavnom ulazu, problem je privremeno rešen najlonom.
lego ćacilend lol
bugari pokidali
U Šapcu izabrali novog papu
Хахахаха
Kako je taj čovek smotan, glupav i nesposoban to je za crtani film :D
Kakav je vazduh inače kod vas (i kako uopšte mere zagađenje, koliko je pouzdano itd? Kod mene je katastrofa, i oseti se da je katastrofa, u fazonu ne idi napolje ako imaš trunku zdravog razuma
Kod mene moderate :)
deponiju palimo za božić
Nezdrav, skoro 200 po onom nekom indeksu, ali kako glasi mudrost našeg naroda, "uvijek može gore", mogao je biti i 200. Meni je onaj smrad uvijek bio neizostavan dio zimskog ugođaja, kad negdje ideš napolju po hladnoći, pa te napadne smrad i onda još negdje vidiš lampice. I kad se vratiš kući, upališ Santa Claus in Trouble na kompu sa XP-om.
О В О
Jel sutra dan D za upad grobalja u ćacilend, ima li kakvih info iznutra iz prve ruke?
Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.
Email: sanc...
E vidi ovako, deluje da ste ljudi od poverenja a meni je potreban kratkoročan kredit u ne velikom iznosu, kako bih ostvario biznis plan - dakle stvar je sledeća, ja sam zdrav, prav momak sa sela, mere 183 /83, suštinski sportski tip, ne pijem, ne pušim, krvna slika za 5, IQ 123 po Vekslerovim merenjima, jednom rečju izvrstan sam materijal za oplodnju. Što je najbitnije od svega nisam telo zagadio vakcinama protiv korone, što bi rekli, čistokrvan sam, jelte. Plan je dakle jednostavan, idem u planinu da punim tegle spermom i šaljem beksom na adrese sredovečnih a i mlađih gospođica i gospođa koje žele izvanredno potomstvo, ili im se u porodici rađaju tupavi i defektni pa bi želeli da oplemene lozu. Diskrecija zagarantovana, reklama i ostalo, to je sve već sređeno. Treba mi keš za teglice, e sad imam nešto ovde mojih tegli od zimnice što se pojela, 700 grama ajvarke i kornišonke doduše ali za početak ok, posle kad mi legne uplata od vas naručiću one sexy šestoćoškaste sa finim poklopčićima, a trebalo bi mi jedno 500 teglica za sam početak, to bih đuture nabavio za nekih 12.000rsd. Kako da vas kontaktiram za dalje informacije?
Samo ako postoji volja budžetaša da rade svoj posao čestito. Kad se sudstvo otrgne od kartela biće neke pravde.