Prijava

Samo ako postoji volja budžetaša da rade svoj posao čestito. Kad se sudstvo otrgne od kartela biće neke pravde.

Искрено не знам шта је јаче, јел да има крст или мач, капирам оба би било премоћно,

haha treba da ima bacač plamena bukv

https://nova.rs/vesti/drustvo/na-tender-za-ocenu-stanja-zgrade-zeleznicke-stanice-u-novom-sadu-niko-se-nije-javio/

pa ko normalan vama da se javi retardi

ova zgrada može da se nešto radi sa njom tek kada oteramo acu šiptara. Pod acom šiptarem ovo se neće dirati nema šanse.

Evo, sumirao neko na Krstarici sva postignuća u posljednjih godinu dana. Teroristi i ustaše blokaderi ne planiraju da stanu.

22. 11. 2024. Na Klinici za kardiologiju UKC Niš pao plafon

28. 11. 2024. U zgradi Opšte bolnice Vranje sa plafona je otpala ploča u hodniku ispred Hirurške ambulante

03. 12. 2024. Srušio se plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji

23. 12. 2024. Pao deo plafona na ulazu u zgradu Gradske uprave u Prokuplju

24. 12. 2024. Otpao deo plafona u policijskoj stanici u Loznici

22. 01. 2025. Pao deo plafona u čitaonici Medicinskog fakulteta u Beogradu

30. 01. 2025. Obrušio se panel sa krova zgrade u Novom Sadu

12. 03. 2025. Na železničkoj stanici Prokop otpao deo plafona

18. 03. 2025. Obrušio se deo plafona Bezistana u centru Beograda

23. 04. 2025. Pao rekonstruisani plafon u OŠ „Karađorđe“ u Saranovu kod Rače

07. 05. 2025. Pao plafon u KBC Bežanijska kosa u Beogradu.

08. 05. 2025. Otpao deo plafona u prolazu zgrade na Novom Beogradu, u blizini vrtić

22. 05. 2025. Obrušio se renoviran plafon u Gimnaziji u Bečeju

03. 06. 2025. Pao plafon u sali u Glogovcu kod Jagodine - deca trebalo da imaju probu u njoj

02. 07. 2025. Otpala fasada i rasula se po ulici u luksuznom kompleksu West 65 u Beogradu

07. 07. 2025. Pao deo nadstrešnice u Knez Mihailovoj u Beogradu

08. 07. 2025. U stambenom kompleksu "Petica", u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, otpao je plafon u haustoru.

08. 07. 2025. U Pančevu se obrušila tavanica diskonta "Mere"

12. 08. 2025. Otpao sloj plafona u novoj zgradi Radio-televizije Vojvodine

11. 09. 2025. Pao deo plafona u OŠ "Dragan Lukić" na Bežanijskoj kosi

29. 09. 2025. Otpao deo plafona na Pravnom fakultetu u Beogradu

02. 10. 2025. Pao deo rekonstruisanog plafona na odeljenju produženog lečenja ZC Zaječar

26. 10. 2025. Urušio se renovirani plafon u Domu kulture u Toponici kod Knića

19. 11. 2025. Obrušio se zid kuće pored gradilišta na Vračaru

28. 11. 2025. Odron kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu: Obrušio se zid i put.

30. 11. 2025. Veliki odron puta kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu i dalje aktivan, odvalili se novi komadi asfalta.

30. 11. 2025. u Sportskom centru "Pinki" u Zemunu otpao deo plafona na glavnom ulazu, problem je privremeno rešen najlonom.

Хахахаха

Kako je taj čovek smotan, glupav i nesposoban to je za crtani film :D

https://www.facebook.com/reel/1946248122773763

Kakav je vazduh inače kod vas (i kako uopšte mere zagađenje, koliko je pouzdano itd? Kod mene je katastrofa, i oseti se da je katastrofa, u fazonu ne idi napolje ako imaš trunku zdravog razuma

https://aqicn.org/map/serbia/

Kod mene moderate :)
deponiju palimo za božić

Nezdrav, skoro 200 po onom nekom indeksu, ali kako glasi mudrost našeg naroda, "uvijek može gore", mogao je biti i 200. Meni je onaj smrad uvijek bio neizostavan dio zimskog ugođaja, kad negdje ideš napolju po hladnoći, pa te napadne smrad i onda još negdje vidiš lampice. I kad se vratiš kući, upališ Santa Claus in Trouble na kompu sa XP-om.

upališ Santa Claus in Trouble na kompu sa XP-om.

О В О

Jel sutra dan D za upad grobalja u ćacilend, ima li kakvih info iznutra iz prve ruke?

Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.
Email: sanc...

E vidi ovako, deluje da ste ljudi od poverenja a meni je potreban kratkoročan kredit u ne velikom iznosu, kako bih ostvario biznis plan - dakle stvar je sledeća, ja sam zdrav, prav momak sa sela, mere 183 /83, suštinski sportski tip, ne pijem, ne pušim, krvna slika za 5, IQ 123 po Vekslerovim merenjima, jednom rečju izvrstan sam materijal za oplodnju. Što je najbitnije od svega nisam telo zagadio vakcinama protiv korone, što bi rekli, čistokrvan sam, jelte. Plan je dakle jednostavan, idem u planinu da punim tegle spermom i šaljem beksom na adrese sredovečnih a i mlađih gospođica i gospođa koje žele izvanredno potomstvo, ili im se u porodici rađaju tupavi i defektni pa bi želeli da oplemene lozu. Diskrecija zagarantovana, reklama i ostalo, to je sve već sređeno. Treba mi keš za teglice, e sad imam nešto ovde mojih tegli od zimnice što se pojela, 700 grama ajvarke i kornišonke doduše ali za početak ok, posle kad mi legne uplata od vas naručiću one sexy šestoćoškaste sa finim poklopčićima, a trebalo bi mi jedno 500 teglica za sam početak, to bih đuture nabavio za nekih 12.000rsd. Kako da vas kontaktiram za dalje informacije?