Inače vidim odbori otkazuju kojekakvim parandilovicima, ponosima, djilasima i ostalim govnima. Mole na mrezama da dodju ljudi da im daju potpis.
Ostao im je samo šiptar
Verujem da imamo 10% vise, ukrasce al ne moze ni tolko da ukrade. Ono sto ce biti jeste da ce u 21h da izadje na konferenciju iz nekog bunkera i kaze mi smo pobedili. To je njegov drzavni udar, imacemo nelegalnog vlstodrsca i onda ulica mora da radi, nema gasimo tv i na spavanje, sutra na poso.
Pritom mnogo ljudi je protiv vucele, ne moze on ovo da iskontrolise ali ne zaboravite da su ipak murija i vojska kod njega, spremite se da budemo bijeni, krvavi i polomljeni. Jedva cekam da me posalju negde 150km van bg da brqnimo izbornu volju u selima
kad izadje velika masa bice i policajaca koji ce da promene stranu, vecina kriminalaca ce da se razbezi.i tad treba da se urade konkretne stvari, blokiranje autoputeva, isntitucija i preuzimanje rts-a obavezno.
Čekaće se rezultati svakako na ulicama, svuda. Mislim da će biti i apel ljudima da se izađe napolje već oko 4-5 ili da se ode za BG odmah posle glasanja. Viđećemo.
Nestor izdao Nestorijance hahahah koje ludilo. Svuda članstvo počinje da odjebava lidere hahahah
Kažu da se izgubio ahahah ne znaju gde je. Jebo ga Vulin da ga jebo
Sedam dana nema branimira
U sto predaja potpisa
Nestora oteli vanzemaljci, vratiće se još namunjeniji
Nestor cepa 5d sah sa udbom povlaci vulina u ambis rusi naprednjacke sateliite i svoje glasacko telo preusmerava na studente (1-2% podrske)
samo gledajte
Gaja vinjak efendija na aparaty
Ojebali o patos i danas siptara
aaaaaaa i trubace doveli jebiiiiiiii
Da li će da padne građansko hapšenje nelečenog 27.9. ?
Pikac na listi lol
De lako matori
A tu je i Drakče
nema vidića seme im jebem mrrrrrrtvo
inace ovu sarag el kurac svi najavljivali da je br 1 kad kurcina
dolaze neka lepša vremena, treba se radovati. A sve nas je ujedinio jedan žvalavi šiptar.