Prijava

glup svako ko pocenio nestora i nesrb taj svaki put dodje ko fenix tica

Ovo podseća na pad Berlinskog zida

lebe mekani tri dana kampanje ovakav masterfak

minvajl marinike čekaju potpise kmece na mrezama i siptar je postao skrt na davanju

za sad šiptarevi, naši i parandila/ćuta/aleks predali liste

đarme rekle da će same, čeka se nestor&gaja vinjau, marinike ješe ako skupe

+ fanotomi. prakticno ide na 4 liste sutinski na dve + odvlacenje paznje i dezorjentisanje

Mađari vidim u procesu masovnog odjebavanja žvale, lepo, manjine uvek staju na pobedničku stranu, a najjasnije vide kako stoje stvari.

rekle su đarme da sami izlaze kenjaju nesto protiv seseljuge ne razumem sta im sad on smeta lol

Na ovo sam mislio

Pokret za novi početak vojvođanskih Mađara i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) javno su podržali studentsku listu za predstojeće izbore

Ali zeleni Srbije u koaliciji sa sps, predivno.

pošteni mađari ne glasaju za sns mejmuna pastora već za studente

rispektara

Ovde kod mene u selu aktivišu pun gas, ne isključuju se. Sad su mi u bivšem selu neka dva retarda napali klince, krenuli da ih prozivaju da se drogiraju i te neke priče, ćale od ove jedne seo u kola, našao ih, iznapušaavao ih kurcem i ovi se povukli ko poslednje pičke, što realno i jesu. Čudi me da ih nije iznabadao.

Inače uvalili mi opet da im pravim transparent neki sad za vikend, niko me naravno ništa nije pitao, uzeli platno, osmislili sve, samo nisu izračunali proporcije i kako bi to trebalo da izgleda. I sad ću da se jebem sa tim da uguram nekako slova a da liči na nešto, kako će ispasti blage veze nemam.

oće ljudi

STUDENTI
POBEĐUJU

reko ljudi, platno 400x70 moraš napraviš razmak od rubova i između reda...Dobro, onda sve u jedan red, reko - jebote.

da slikas kad uradis

haha nestor se pojavio juce satku ranije da izjebe ove svoje i izglasa koaliciju sa vulinom opaaaa

minvajl nestor bolestan jedva oda mučenik! hakovala ga udba

Tako sam i ja bivao bolestan pred test iz matematike, dok ne prođe gužva.