U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nema veze :)
Da primetim još nešto:
Ona retard reklama o Jelen pivu kad oni gase televizor dok naši (pazi sad) pucaju penal, mora da se promeni iz osnova...treba da gase TV kad branimo penal :)
Meni pričaš, ja otrčala u kupatilo i zatvorila se kad je Podolski pucao. Čim su se televizor i drugarica i razdrali izletela sam big style, i parketom se klizala na kolenima, ko ja da sam mu odbranila.
Reklama ima suštinsku grešku, apsolutno se slažem :D
Ahahahahaha, carice! Ja nisam smeo zadnjih 20 sekundi da gledam...al sam ipak smogo snage. Svejedno, smesta da Jelen marketing tim menja koncepciju reklame...
A o sledećoj utakmici daću neki preview kad sam hladne glave...npr sutra, ne usuđujem se sad :)
Kad smo kod reklama, koja je poenta one druge gde u jednom trenutku ptičurina koja predstavlja belog orla ulazi u sobu i ovi s u fazonu:
"Gde si brate beli orle? Ajd na vopi! Srbijaaa!"
!?!?!?
Poenta je da su muskarci sagoreli po glavi i da im fudbal i pivo bude primalne nagone.
Jeste da to nije daleko od istine, ali ipak nije lepo tako da nas nagrde. :(
:))
Ta reklama je u skladu sa pokretom klasičnog retardizma. reklama za paljevine...inače ja nisam vido reklamu, al mi pričo jedan lik: Reklama za neki kikiriki, kao sede dve ili tri ribe, jedu kikiriki i gledaju fudbal, i jednom jedna od njih pita: A zbog čega mi gledamo ovo?, a druga joj odgovori: Pa zbog kikirikija! :)
meni to kul!
Pazi, sve ja to razumem, ja se prva udubim kad gledam tekmu. I zato i ne smem da gledam u kafiću jer bežim u kupatilo kad je penal, psujem, klanjam se televizoru alah-style, kao danas npr kad je penal odbranjen, al majku-mu-staru ove reklame stvarno vređaju intelekt :D
Inače, meni da neka ptičurina uđe u stan, popila bi bejzbolku u glavu i koleno u reproduktivne organe, ne bih je sigurno zvala na pivo :D :D :D
Ахахахах, за све ове коментаре у последњих пола сата-сат времена. :)
Може мени неко да објасни ону рекламу кад онај џак цемента даје гол? :)
Fala, Stivčo, i u ČRČino i u moje ime :) EDIT: Sad tek uočio starog minera Tuluma :)
koliko si u pravu! ali alah-style...mora daj Bože da odimam i steknem parica, Brazil 2014. hir aj kam :) pa tamo da bude alah-style :)
A o ptičurini...glupost, totalna, stavi pivo i dva muška idiota u reklamu i deljaj!
А смокији кад играју фудбал? :)
Похвале иду и Тулумбаћу, на равне части, Грофе. :)
Jebeno je u Brazilu, ne bih sa ja kacio sa njihovim nindzama. :)
Kad bude opet u Evropi SP, tu cu mozda nekad da idem. Medju nindze - nema sanse. :)
ispravio sam Stivi Dž...nisam vido :) Sori, Tulume :)
Nego kad igraju Južna Afrika i Francuska, sve osećam da će dođe Mendela i da kaže: Koji su naši? :D (iako se apsolutno slažem sa svojim posterom o nacionalnom identitetu).
I ja blagodarim Стивенe.
Nego za smoki, ja ne veruem koji su rasisti ispali, pa gde je neki čoko-smoki!?
Nego Grofe, zamis'i kako bi me gledali da sam danas u nekom kafiću počela da se klanjam Stojkoviću? :D
Bilo bi Antiću imaš neki višak ludačkih košulja i za navijače!?
Peki:
Za Novu godinu ima da vidiš isti taj cement kako donosi poklončiće deci. To je najgori vid reklama, sezonske...čestitam-vam-uvođenje-telefona reklame ;)
Људи, Хитлер реаговао па пораз Немаца!
http://www.youtube.com/watch?v=3SkTLBzwyMM
Lepo ja kažem, nisam sad hladne glave. Dobro onda 2018.a godina Majka Rusija :)
U Brazilu se ono ni Simpsonovi nisu proveli. :)
EDIT: Brka se taj Hića u sve.
КиНДАповали Хомера, ако се добро сећам. :)
Jaaaooo Peki, svaka čast kad ga pre nađe i kad ga pre izbaciše!!!
Vrhunski!!! :D
Bilo bi Antiću imaš neki višak ludačkih košulja i za navijače!?
Ja prvo kakav sam pomislio bi: Koja paljevina! :D
Al s obzirom kako sam ja danas alah reagovao, mislim da ne bi ni primetio da si nešto čudna :)
Jes more, Stivčo, kindapovali ga, pa neka žičara valjda beše :)