Prijava

Mrzelo me da citam sve. Trcao sam oko 10 km svaki dan do snega, sad me mrzi da krenem. Trcim sa nike+ ali sam se razocarao u trajanje baterije koja treba da traje 1000 radnih sati ali je cip koji ide u patiku vec ukljucen u prodavnici i trosi deo baterije, ovo kazem svima koji planiraju da ne kupuju, mada ipod generacije 5 ima ugradjen pedometar i mozete se prikljuciti sajtu koji je stvarno dobar, pravi programe (apsolutni pocetnik...), playliste itd. Trcim na otvorenom, najdalje sam istrcao 25 km. Predlazem svima da kupe ipod 5 i krenu u trcanje http://www.youtube.com/watch?v=Nr88roCFXug ima dosta motivacionih stvarti na sajtu, ja sam krenuo zbog men vs women challenga i bio sam 25 dok nije crkla baterija. Sad stekam pare za ipod 5 :)

pesma je ok go - here it goes again

procitah prvu strani ine mogu vise...trcim da bi bio u nekoj solidnoj kondiciji,samo ima jedan mali problem,niakd mi nije dosta pa tako i sad jedva sedim zbog upale misica...:D iskreno mi je zao sto neam love da kupim te nike+ patike i prikljucim se borbi,jer to bi mozda bila neka nova motivacija...ali meni su i new balans dobre,sad stekam za Asic gel...:D ne trcim svaki dan vec tri puta nedeljno i trcim iskljucivo sprinteve...:D probajte mozda vam se svidi...;)

Ја трчим са неким распалим патикама од Најке, ал' су тако добре...

Meni do jula treba sto bolja kondicija,trenutno trcim dva puta sedmicno po sat vremena, svako jutro na bus nekih 600m, namjero sebi ostavim 3 ili 4 minute do busa, da imam volju trcati.
E sad, zanima me zanima, kako ta dva sata sto bolje da iskoristim? To jeste jeli bolje da se drzim nekoga tempa, pa da stalno trcim,ili ono lagano, sprint, hodanje, pa u krug?

Активно сам трчала шест година, и то маратон. Ако је питање озбиљно, и ако си почетник, почни са брзим ходом.

ЕДИТ
Трчала сам прве две године у старим конверсицама, нове Нике патике су се тад носиле само у чколу, и имала најбоље резултате. Презирем тркачке тике. :)

Ma, šta brzi hod, pičke materine, odma' jedno 10km trčanja pristojnim tempom! Pristojan tempo ti je onaj od koga ćeš da umireš kako u toku trčanja, tako i u toku naredne dve do tri nedelje :))))

Не ваља да се префорсираш, па после ниси низашта. А шта да радиш после тако мртав две до три недеље. :)

Ja ne trčim. Ne radim ništa za kondiciju. Slab sam sa tim oduvek bio.

Ja trening u teretani imam 4 puta sedmicno vec godnu i 6 mjeseci, ljeti cesto radim na selu i ne vjerujem da postoji sta sto bi me unistilo, da to sutra nebi moagao ponoviti to isto. A ja kondiciju treba da popravim, a ne napravim. A fali mi nesto da krenem malo žesce?

Трчала сам прве две године у старим конверсицама, нове Нике патике су се тад носиле само у чколу, и имала најбоље резултате. Презирем тркачке тике. :)

Udaj se za mene.

Krenuo sam odnedavno s trčanjem. Trčim dva do tri puta sedmično, po 6 kilometara. To istrčim za otprilike 36 do 37 minuta.

Ja ću za pola sata!

Могли би да се нађете, па да прчите заједно.

Mune koga ćeš da trčiš? :)

Ja sam za, ako se Gambinjo slaže :)

Vrhunska. Ima i ker-gedžete za što bolje razvijanje brzine i izdržljivosti :)))