Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://ukusno.com/uploaded_images/img_1013.jpg
mene suprug jednom vodio na kosutnjak, da igramo basket, ima tamo neki tereni...
Svi bre puni nekih iskustava sa Košutnjakom :)))
Kad pruža mnogo mogućnosti..."Pluća Beograda".
o gospodine lesas, pa kako ste...
-haso pitaj me kako sam
-kako si huso?
-joj bolan, ne pitaj...
ceka ih pakao Arene..:))
dobroveĆe!!!!
http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/517/v151739p0.jpg
neko se tamo "nadisao"..........:)))
Fino, malo sjebano zbog poraza, ali dobicemo ih ovde...A vi kako te?
Na to sam mislio!!! Maratonci ;-))))))))
pa to za one koji se muvaju po Košutnjaku, u ovo vreme:)))!!!
@lesas
Nadam se da ćete ih oprati u Areni. Iz nemoći su danas pravili čarke, i to im je nažalost upalilo. Ni šut nije išao, bacanja pogotovo.
ma sralo ih je samo tako, a nas sut nikako...
oivaj, uze li pare veceras na nesto?
Pobeda iz prve je kapital...Šteta što se ne igra u Pioniru (valjda je trebalo keša za dopunu kolekcije slika).
Ima da vas podržim i na onoj temi "Partizan u Evroligi" :)))
Ako oni nas podrže na SF temi Zvezda u LŠ :-))))))))))))))
Mene mogu i da pridrže, nije frka :)))))
nemam pojma, ja ne pratim, ali suprug mi kaze da je Vranes bio ispod nivoa koji je inace srednji, da sest igraca skoce na Marica a da on nema kome da doda jer Vujosevic nesto ekspermintisao sa nekim mladim igracima...
i tako svasta nesto, ali to su njegove reci...
gospodine lesas vi ste to mene pomesali s nekim, ja sam dama i ne uzimam pare...:))
da, da...i onda sam ja zaigrao za Partizan...:)