Prijava

čao vesnam

Ej ćao. :)
I od mene preporuka za taj film. Mada je već nekoliko puta predložen ođe, čini mi se.

Ima još jedan nemački/austrijski film koji sam skoro odgledao, horor, dva klinca i keva koja menja lični opis, brutala od filma, baš jezivo...Može pomoć oko naslova?:)

Ako saznas kako se zove javi ovde

Ich Seh, Ich Seh se zove taj film.

Što se Spring, Summer, Fall, Winter... tiče, jedan od retkih korejskih koji su mi zapravo legli. Tipa, i dalje mi malo maši neki osećaj, ali u dobroj meri i pogađa metu (za razliku od In the Mood for Love koji baš ne mogu da smislim). Jebiga, nikad neću biti sto posto zagrižen za dalekoistočnu kinematografiju, ali ovo definitivno valja.
Neku devetku mu dadoh.
Preporuka i od mene.

Elem, The Misfits sa Klarkom Gejblom, Motgomeri Kliftom, Eli Valahom i Merilin Monro jebeno razbija. Kakav čas glume. Kakva priča, kakav film. Monro ovde pokazala koliko je zapravo znala da glumi.

Montgomeri Klift nema nijednog Oskara?!? Sad proguglah, nešto si me čačnuo da potražim.

Inače otkiva The Misfits.

dosta loše ocenjeno... odgledaću

овај луд неки тест а

Ceo Mission Impossible serijal je priično potcenjen. Koliko god nekada bili suludi, ispadnu više nego dobra akcija. U poslednjem delu, ona scena makljanja u klonji je fantastična. Čak ima i neku dozu ozbiljnosti i kvalitetne glume, za razliku od npr. Džona Vika.

Da se odmah razumemo, Dzon Vik prvi deo je izuzetan film (stvoren je jedan jako zabavan i zanimljiv univerzum), za drugi necu da komentarisem. Ali za Mission Impossible podrzavam sto ne uzimaju sebe previse za ozbiljno, namenjeno je kao dobra zabava i taj cilj ispunjavaju korektno.

Ne mogu da se setim bolje skorašnje akcije od Fallout-a, ako izuzmemo novog Pobesnelog Maksa, mada je on mnogo slojevitiji i ozbiljniji film od bilo koje akcije i većine trilera i drama.

Izgleda da je Sajmon Peg toliko jaka glava da mnogo pruži sveukupnom šarmu ansambla i naravno sajentolog, mada je on davno pokazao da je ozbiljan glumac.

https://m.imdb.com/title/tt0387898/ - A ovaj film sam po drugi put pogledao pre neko veče. Za mene je Haneke među nekoliko najznačajnijih, najciničnijih i najvećih živih autora u filmu. Must watch, da ne kenjam!

Ne znam Miki, meni je novi Mad Max tesko razocarenje, a Cache mozda malo manje, nesto mi taj film uopste nije legao, iako gotivim Hanekea.

Od tih novih akcionih, jedino mozda You Were Never Really Here, Hell or high water i onako bezumno estetski dobar Atomic Blond

Cache je radjen po nekom bestseleru, ove novije akcije su previse nerealne,valjda im je tako lakse nego da naprave film sa ozbiljnom pricom.jedino su danasnji vesternovi dobri.ovaj film je me prijatno iznenadio, prepurucivao ka je celtic cini mi se
https://www.imdb.com/title/tt3128900/?ref_=rt_li_tt

Dobro hajde, Cache i moze da prodje kao ok film, ali ne razumem sta je to privlacno u novom mad maxu, ja sam jedva odgledao do kraja, prvi i drugi deo su 10 puta bolji minumum, a ko zna koliko puta su imali manji budzet.

To bi bilo ok da Mad max nema kultnu pozadinu, ali posto ima covek ipak nesto ocekuje kada pogleda Fury road, a ne dobije nista zauzvrat sem letnjeg blokbastercica koji je u rangu npr da lupim The Mega, otprilike.

https://www.imdb.com/title/tt5834262/ Hotel Artemis (2018) scenografija i gluma odlicni, sve ostalo-srednje zalosno.