Dakle, filmovi

1. pa nisi mogao da padnes na dupe zato sto si sedeo, tih kako si glup..a da si stajao pao bi

2. pa nisi mogao da padnes na dupe zato sto si sedeo, tih kako si glup..a da si stajao pao bi

Zbog čega si TOLIKI klošar?

3. hahahah ja klosar.ti ne znas kolko ja para imam..mogu da te kupim klosaru..idi lezi spavaj sutra moras rano da ustanes da prodajes sladoled..hahahah a ja moram samo da obidjem svoje radnike u toku dana...

edit
    pricas nesto lose o true romance..ne znam sta je tebi..ti izgleda nemas suncobran tu gde prodajes sladoled..

4. Klošar je ponekad sinonim za reč dripac ili džiber. Znao si vrlo dobro na šta sam mislio kad sam rekao ''pao na dupe'', tako da mi nije jasno zašto izvodiš besne munje. Može li se nekad s tobom normalno razgovarati?

5. pricas nesto lose o true romance..ne znam sta je tebi..ti izgleda nemas suncobran tu gde prodajes sladoled..

Gde sam rekao da je loš? Vrati se na prethodnu stranu da vidiš šta sam napisao...

6. hteo si da kazes da te true romance nije odusevio?jedan od najboljih filmova svih vremena, na svim listama je u prvih 100..a jbg neko ne voli stonse a voli miru skoric, ti spadas u tu grupu ljudi

7. hteo si da kazes da te true romance nije odusevio?jedan od najboljih filmova svih vremena, na svim listama je u prvih 100..a jbg neko ne voli stonse a voli miru skoric, ti spadas u tu grupu ljudi

Pre će biti da je istina da je tebi (skoro) svaki film odličan. Koji film onda ne valja po tvom mišljenju?

8. nazalost mogu da ti nabrojim 1000 filmova koji ne valjaju ali medju njima nije true romance..sad sam se setio, ti si onaj sto je rekao za film drajv da nije nesto..kako nadjes sve najveca umetnicka dela da nacrnjujes, sta je tebi..jel radis sa toksicnim otpadom?ooo jbt..true romance, nije nesto, drajv nije nesto...

9. Evo dokaza da nije medju Top 100:

http://www.imdb.com/title/tt0108399/

nazalost mogu da ti nabrojim 1000 filmova koji ne valjaju ali medju njima nije true romance..

Nigde nisam napisao da je film sranje, koji ti je kurac? Ako ti se moj ukus ne svidja, što si gledao ''Devetu četu'' ruski ratni film, koji sam preporučio?

10. ja gledao devetu cetu?ti si mene pomesao sa nekim..koji je to film, daj link

i kako ti je to dokaz da nije medju prvih sto..uzmi listu pa ga nadji
    i da te pitam nesto.koliko imas godina?

11. Labok daj prestani da kenjaš.

12. Labok daj prestani da kenjaš.

13. Svaki put kada se ne poklope ukusi na temi dakle filmovi stvori se nova suncheva pega i ugrozhava chitavo chovechanstvo

14. sta se javljate vas dva mentosa

15. Tibore što te vređa ovaj?

16. rekao sam tebi i gonzu.vas dvoje ste mentosi

17. gde si bullet..nije valjda da proveravas liste..

18. labokv

rekao sam tebi i gonzu.vas dvoje ste mentosi

Axaxaxaxax majke ti nama dvoici si rekel?
    http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1abf818d096017d8f2631e/tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.