Dakle, filmovi

1. moram da koristim jebeni vuze

2. Ollaniče, buraz, kakav Vuze, skini ovo i skidaj torrente u vagonima.

3. Gornji, ako ti je 32-bitni windows, jbt ne znaš kakav ti je sistem :-)

4. ne znam..gde mogu proveriti to?xd

5. Ako imaš Win 7, desni klik na Computer-Properties, pod poglavljem System imaš system type, piše 32-bit ili 64-bit.

6. 64-bit je sad proverio sam
    hvala na ovome
    skidam

7. Javi kako radi, meni je super.

8. ako budem imao odakle da ti javim... http://i.imgur.com/GePtXs5.png

9. ovaj tixati izgleda ima dosta opcija, malo deluje komplikovano..ali ima dobre opcije, sad sam ga isprobao super je

10. sad odgledah ted 2 dobra komedija,ima i sranja naravno al ko ocekuje remek delo od teda 2 je degen ahah i ne treba ni da gleda filmove

11. kakav je film bal vampira od polanskog? jel gledo ko?

12. labokv, tixati jebe i skida punom brzinom, dok mi ostali torrent klijenti baguju, tj. puno variraju sa protokom. Preporuka svima.

13. Zanima me zna li neko koji je ovo film, gledao sam ga pre 15- tak godina, baš sam klinac bio..

Neki lik na nekom koledžu pozove zgodnu cicu da izađu i kada dolazi to veče po nju, ona istrčava iz svoje kuće u plamenu, mislim da je bila navijačica. Njega optužuju za to valjda, a usput se dešavaša još par ubistava. Znam da je neka riba bila odgovorna i znam da je i neki glupi bilder jedan od nastradalih, raznesen je bombom.

14. glupi bilder

raznesen je bombom

Oblače, ovo je dovoljno i čini me neizmjerno srećnim, tako da ne moram ni gledati cijeli film :-)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.