Dakle, filmovi

1. sad baš tražim torenat za njega, al ajde možda se javi neko u fazonu VORIOR JEBE JOLO POZZ

2. SKIDAJ VORIOR, JEBE! JOLO POZZ

3. nema torenta, nadam se da jeste presranje

4. Vorior je klise lozana

Odgledao d imitejsn gejm, kumerbac odlican,kira isto tako i onaj sporedni retard, mark strong doktorski odigra ono malo sto ima kao i uvijek

fin film drzi paznju, i bukvalno malo gej lolo

5. Brdmen je klasa, gledajte ljudi. Brutalika film

6. veruj mi da je sranje,kuratore
    nesto kao drajv

7. ali ja volim drajv :D

8. opet pogledao prestiz, jednostavno savrseno

9. IMDB LINK OSTAVI OD PRESTIŽA

10. Prestige je jebeno remek delo. Nolan otac.

11. Гледали сте ли Бојхуд?

Јебе филм.!!!!

12. neću ga ni gledati, čitava ideja je prililčno pederska. mislim brate odrastanje jednog dečaka, ako ču da gledam homo film pustim broudbekk mauntn i boli me kurac u dupe

13. Гледали сте ли Бојхуд?

Јебе филм.!!!!

Objasni mi šta ti se svidelo kod njega? Bez sprdnje, zanima me. Evo šta sam ja rekao o njemu onomad.

Toliko pompe, hajpa, dža bu ogroman projekat, kad ono - mlitavi pretenciozni kurac.

Ok, uzeli su iste glumce da glume 12 godina. Koga boli kurac? Svaka čast na angažovanosti, ali rezultat - 6/10.

Njanjavi kaming of ejdž filmić. Ne bi ni išao u bioskope da nije te zajebancije sa praćenjem života. Ovako zaplet viđen 5968 puta.

Šta? Nostalgija? Brda filmova boljih za to. Drama? Takođe. Sve već viđeno i urađeno, samo, eto, snimano kraće. Bar da su radili bez scenarija pa bi vredelo videti.

Bačeno vreme.

P.s. Isti lik je režirao Vejking lajf?! Ni da primiriše.

14. 12 godina snimaju djubar

15. jbt,za 12 godina snimanja treba da napravis preremek delo,a ne slamu sto bi dankan reko