Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
the intauchables
najljubazniji film ikada
makaronac apruvs celu ovu stranu lolo
hahahahah to to
Rekao je i ono za lezbo scenu sa Naomi i onom drugom, sa čim se svi slažemo da je vredno videti.
:D
http://xarcosis.com/ham/lynch-asshole.jpg
lud je od doraga
intouchables precenjen i patetican do srzi
i guard je zesce nesmesan film bas onako da se na silu kezis satro neki irski humor sta vec a ono ni h od humora mozda dve tri scene
ti baš ne gotiviš dobre filmove
nis licno bracele nisam ja kriv sto su losi
e super ja mislio lično
Intouchables jeste malo precenjen. Nikad mu ne bih dao desetku, eventualno 9 ili 8... Natprosečno dobar jeste, a da li je krem kinematografije, pa još ocena 8.6 na imdbu.. ne baš.
dao bih mu i ja nekih 7 8 kakva crna desestka, samo komentarišem deckovu sposobnost da ispljuje kul filmove i onda okači 7 sranja ocenjenih sa 5 na imdbu i kao kuuuul matori.
e ništa lično buraz e
lol nikad sranje nisam okacio ovde. i lose ocenjeni filmovi na imdbu su uglavnom i losi ali ne znaci i da su svi dobrro ocenjeni dobri. mislim ukusi su razliciti osim sto neki i nemaju ukus pozz
том логиком долази се до закључка да су теби већина филмова лоши
jebo si mi kevu sad, povlačim sve
dobar si dečko pouu
Imdb dobro ocenjuje filmove koji su promenili filmsku scenu, iako su ti filmovi danas po nasim standardima losi. Zato vam se tako cini.
e za to ne znam, ne bih rekao. uglavnom su ocene realne, mislim nije neka trageija ako fim ima manju ili veću ocenu za pola ocene il ocenu od one koje objektivno zaslužuje. problem je kad teške sranjčuge imaju veću ocenu za 4 zbog horde zagriženih fanova kji gutaju svako govno koliko god da smrdi. al to se izvali odma. tako da imdb ocene su u suštini koristan reper, mada ima nekih blasfemija sigurno.
12 Monkeys sam napokon pogledao. Zadovoljan sam skroz, obavezno pogledati 8.5/10
Bude mi čudno kad čujem da neko nije odgledao tako kultne filmove kao 12 majmuna a onda se setim da mi Let iznad kukavičjeg gnezda, Shining i Gudfelas bleje na listi za gledanje već 5 godina i smorim se. Sve čekam da ih najurim na tvu da gledam s nekim al nikako jbg a smara me više da gledam filmove sAm kao što uvek činim, popusti koncentracija pa stopiram 20 puta...
http://www.imdb.com/title/tt0139654/
Ovaj je dojaja, gledao sam ga sa familijom, nikad se ne bih naterao da ga skinem sa neta kao i većinu akcionih, jedino ako ga uhvatim na tvu, a tv palim jednom nedeljno...
http://www.imdb.com/title/tt0765429/?ref_=tt_rec_tti
podseti me na ovaj, mogao bih da obnovim gradivo prošle su godine lolo
jocko daj gledaj te tri gromade nemoj se blamirati :)
ja nisam gledao green mile još uvek, nešto mi se i ne gleda, valjda zbog tom henksa mutavog bem li ga.
Kuratore, toliko puta sam naletao na te filmove ko klinac na televiziji al me nisu zanimali, tako da bi sada mogao da ih prepričam bez da sam čestito seo i odgledao.
Jes mutav Henks, al' negovi filmovi jebu, što je kontradiktorno.