Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hahahah eto, sad sam jos i kokoska! :D:D:D:D:D
gde si lemajic...
ja se cudim sto te nema a ti sa Cicom ovo-ono...:))
Sad,Javio...Da li je OVO ili ONO,nikad necemo saznati...mozemo samo da nagadjamo.
ma kakvi su i ovo i ono..:)) da ne budem prost, meni to ovo-ono asocijacija na 69...ovo i ono...:)
Zlo i naopako?Hahahaha
znate sta, cica i ja smo buduci supriznici, pa je "ovo-ono" nasa privatna stvar i to se vas uopste ne tice! :dize nosic: :P
evo me javio, dosla s plaze, pa cekam sestru da dodje s posla pa da pravimo rucak! gladna saaaaaaaaam! :D
sto ga nisi vodila na more kad ste supruznici...nego si otisla sama...:)) malo da mu ubacim crve u glavu..:)
E,lepo si pitao,Javio...I ja zeljno ocekujem odgovor.
pa ko sto vi imate momacko vece, imam i ja "devojacko letovanje"! :P
Pa kad rodis poluarapina ima Cica da nam se obesi o prvu krusku :)
hahahah a to ne, nikako! ne, ne, ne... ja sam fina cura... (kad bi se zezali)
obrisi ovo da Cilager ne vidi :)
ma nista ja ne brisem, ako ocemo u jevropu moramo biti transparentni! :) odo da rucam!
"znate sta, cica i ja smo buduci supriznici, pa je "ovo-ono" nasa privatna stvar i to se vas uopste ne tice! "
и ја се сЛАЖЕМ...петљате се у будући брак ;)
"sto ga nisi vodila na more kad ste supruznici...nego si otisla sama"
јес видио јаве брате...оће горе да ме са бедуинима вара мајке им га спалим...али кад се засити потрчаће у мој вукајлијашки загрљај...и вукајлијашку "доњу пипу" од које нема боље ;)))
данке лијепо си покушао да јој помогнеш а није хтјела...неће да брише...као шатро транспарентна је...па кад добије десетодневну "сушу" по доласку,е онда ће да моли за милост ;)))
Cica,znao sam da ces odreagovati tako,pokusah da spasim jos jedan brak,ali avaj!Lemajicka nevernica srusi nade dragom nam Cici.
Овај електричмар спемер је једва дочекао овакву тему :))
A ja kao nisam?Brkataaaaaaaa
Он је енциклопедијски примерак.
Ти си фини :)
Ja fin?Jesi to zakljucila po temi koju smo zakljucali :))))?