Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Neko veče si pričao da ga treći dan nosiš, pa te mi kao ubedjivali da ga skineš i opereš... a verovatnoća da nisi bio pijan je na nivou statističke greške :))
Uf...secam se nekih delova razgovora,ali potpisujem,jesam bio pijan.Znam da je ujutru smrdeo na pivo i da je na onom belom delu bilo crno od pepela od pljuge,valjda sam tresao pepeo po njemu :))
Dobro da ga nisi izgoreo, manijače... kao pajdomani kad ustondiraju, pa zaborave na pljugu u ruci... :))
Cuti,desilo mi se i to...Bas sa ove svadbe kad sam dosao.Slabo se secam,ali otprilike mi je ispala na tepih,a mene je mrzelo da je dohvatim.Sreca pa sam pustio glasnu muziku,pa su se moji popeli da vide koji mi je kurac,pa su videli pljugu na zemlji.Verovatno ne bih zapalio kucu,ali nikad se ne zna :)
Hahahahahahahahah... treba ljudi stražare u sobu da ti stave koliko se otkineš :)))
Pazi da ne bukne neki hotel u Pešti :))
Treba,jebes mi sve.I treba uvek u gradu da je neko uz mene,inace ne znam da se vratim kuci.Tako vec 2-3 godine,kako nemam meru.Ne moram da pijem,uopste,ali ako pijem pijem do kraja :)
Necu smeti da divljam u Pesti prva dva dana,ide i burazer,a on mi uvek sere,preti da ce da me izbace iz kuce,pa ce on da ima ceo sprat za sebe :)))
Zato kad ostanem sa ovim kraljem sto mi je na avataru pored mene,naredna dva dana smo u kafani,striptiz barovima,a mozda i po zatvorima,ne sumnjam u nas dvojicu :)
Ne ostaje onda ni meni ništa drugo nego da verujem u vas dvojicu :)))
Tako ćeš ti da teraš, dok te ne "uhapsi" mala tvoja :)))
Ma...hapsila je ona mee par puta :))).Svaki put sam rekao da necu vise,ali ima ona obzira,zna sta su muskarci i kakva stoka umemo da budemo,medjutim zna da samo nju mogu da volim,i to je to.A sto rece pametna Lemaja jednom "koncept fizicke vernosti je odavno prevazidjen".
Vidi ti malog, što mi se on tu kao drži nekih "duhovnih" koncepata... :)))
Hahahaha,sve je stvar filozofije,Pedja...Moras to dooobro devojci da ojasnis,pogotovo ako je ovoliko mladja :)
A ti znači prevari neku mnogo mladu... našao na vreme, pa oblikovao prema sebi... dzukela si ti, lepo ja kažem :)))))
Pa tako nekako...Od njene 18. smo zajedno,jbt hahahaha.Cesto kazem da je odrasla uz mene,u zezanju.Mada ima tu i pomalo istine...Bracala,sedam godina razlike,mozes misliti kako nekad moze da bude zajebano :)
Nekad jako zgodno, a nekad pa jako nezgodno... mogu da mislim :)
Ali se ti, macane, očigledno dobro nosiš sa tom situacijom, iskusan si ti lisac... :)
Pa bas to,ali to je bilo u pocetku,sad je ona zrelija od mene,a ja sam se vratio 10 godina unazad,podetinjio sam skroz :)
Pa,nosim se jako dobro,poucen svim ruznim iskustvima sa prethodnim devojkama,pa mi sad ova traje 3 godine...Jbt,ko bi rekao,i sam se cudim ponekad...
Pa kad si obavio period sazrevanja, normalno da si podetinjio... ništa drugo nije ni moglo da ti se desi :)))
Sad ima ko da "brine" o tebi, a mozak ti više ne treba :))
Au,brate...Pa ti kao da me znas ceo zivot,upravo to i pokusavam da uradim,jbt...Jos samo da se ona zaposli kad zavrsi fax,i ja svoje ambicije ispunio :)))Da budem lenjo govedo do kraja!
Ne znam tebe... ali znam sebe :))))
Hahaha,preti nam izumiranje,malo nas je takvih ljudi :).Ima da cuvam decu i da kuvam,samo nikad da ne radim za nekoga,majke mi :))).I ovo sto radim,radim za sebe,kad pukne,a pred krahom je ne znam sta cu dalje,samo mi zenina plata preostaje :)))
данакне не се*и....не смијеш ти од мале ни мрднути...а и не треба ;)...буди срећан што је имаш...
предраже не потпрцавај ;)
оде дане...лијеп провод и те ствари....
Dane nek je sretnje!