Legendarne recenice iz filmova

1. Wipe yourself off, man. You dead.

Ovo sam toliko puta rekao :D

2. Piiii bree... Jebii ga... Akumulator ti se ispraznio, znas.... Verovatno ti je oslabio alternator kais, pa ti ne puni dobro. To je zato sto nemas para da ga kupis, zato sto si bedan. -Nikola Kojo, Mehanizam

3. http://www.youtube.com/watch?v=6Ex9-cMjGdA

Убедљиво најбољи глумац, не могу да издвојим која је провала боља! Хахахаха

4. На ово дефинитвно могу да се смејем још десетак година свакодневно:

Blackadder: Am I jumping the gun, Baldrick, or are the words "I have a cunning plan" marching with ill-deserved confidence in the direction of this conversation?
    Baldrick: They certainly are, sir!
    Blackadder: Well, forgive me if I don't do a cartwheel of joy. Your record in this department is hardly 100%. So what is it?
    Baldrick: We do nothing.
    Blackadder: Yup. It's another world-beater!
    Baldrick: No, wait. We do nothing... until our heads have actually been cut off.
    Blackadder: And then we... spring into action?
    Baldrick: Exactly! You know how when you cut a chicken's head off, it runs round and round the farmyard and then out the gate?
    Blackadder: haltingly Yyyyyyyeah...?
    Baldrick: Well, we wait until our heads have been cut off, then we run round and round, out the gate, and escape! What do you think?
    Blackadder: My opinions are rather difficult to express in words, Baldrick. So perhaps I can put it this way... tweaks Baldrick's nose

5. Yeah suck it baby. - Roko, true anal stories 16

6. - I'm hearing confessions tonight, you mother-whoring Irish-nigger! Who’s man are you?! You see this knife? I'm gonna teach you to speak English with this fucking knife!!!

Bande Njujorka

7. Da izvinite, druže poručniče, pun mi je više kurac njihovog grupisanja.

8. Nepristojni ljudi:
    - "If there's always biscuits in the tin, where's the fun in biscuits?"
    - "Too bad you've already got a motto - 'I drink beer, therefore I talk bollocks"
    - "Gary doesn't understand periods. He thinks they're something to do with the moon."
    - "Bed? Beds are for sleepy people! Let's get a kebab and go to a disco!"
    - "I mean, look at the fuss women make about child birth. Now, I'm not saying it doesn't smart a bit, but if blokes did it, I reckon you'd be looking at, what, give birth, have a couple of Paracetamol, maybe a bit of a nap and then back to work within the hour."

9. "A to što Petrović nema ni kučeta ni mačeta, to je njegova privatna stvar."
    Oktoberfest, Petar Kralj.

10. УДРИ ЛУДИЛО
    Сергеј Трифуновић
    Буре Барута 98

11. "Ustaj ženo i pošalji dete neka ide duplati tikete" Iz mjuzikla o kladionici Baje Malog Knindže.

12. Sneč, Briktop: "Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me."

13. Tyler Durden: Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. :3

14. Drugi jebu a ti se Muzefere kupaj... Pavle Vujisić - Otac na službenom putu
    Koje kurčeve litice kad je ovde sve ravno - Nikola Pejaković - Mrtav ladan
    Oću da pričamo kao normalni ljudi.. Kako ? Tako što ću da ti razbijem pičku u parampačard!!! - Ivan Jevtović - Nebeska udica

15. Ja sam hteo samo kafu, a sad ću krvi da vam se napijem! - Dragan Petrović- Točkovi
    Majmun uš'o u tenak, biće katastrofa! - Bora Todorović- Underground
    Kada je živ, onda je visok, a kad je mrtav onda je dugačak. - Bogdan Diklić- Maratonci
    Razumem ja vas ali razumite i vi mene. - Zoran Radmilović- Maratonci
    Iskopaće tebe Bili, ja ti kažem. - Bata Stojković- Maratonci
    Moj narod je pretežno poljoprivredno stočarskog kafi­lerijskog tipa. - Zoran Radmilović- Kralj Ibi
    Pojela si Bambija debela! - Dragan Jovanović- Profesionalac
    Sava je za mene najbolji slikar. -Bora Todorović- Profesionalac
    O narode! - Zoran Radmilović- Kralj Ibi

16. Сине, никад не веруј жени која лаже.

Лаза Ристовски-"Андерграунд"

Почео рат а ви се зајебавате

"Караула"

Ево вам паре! Гузица вам зинула за паре! Само су вам паре битне, ево вам паре!

Димитрије Мита Пантић (Никола Симић)-"Тесна кожа 1"

17. "You could say we broke up because of artistic differences. He saw himself as alive. . .and I saw him dead ."

"He ran into my knife. He ran into my knife ten times "

Kao i:
    http://www.youtube.com/watch?v=22YWYAtcyEA

18. Сад сам гледао неки домаћи филм, не знам како се зове, али сам се ваљао од смеха када Богдан Диклић каже "Ево ти гледај телевизор, а ако баба крене да плаче дај јој кекс." хаххахахахахааххаха чини ми се да овако није смешно, али у том тренутку ја сам се искидао.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.