Najgori filmovi koje ste gledali...

  1. http://shocktillyoudrop.com/nextraimages/against-the-dark.jpg

    Against the dark, nije bas ubjedljivo najgori, ali sam se sad njega sjetila.

  2. Najogri filmovi su uglavnom nastavci prvih delova, iz razloga što nisu ni bili planirani, pa su snimljeni na silu, ne bi li ponovili uspeh. E tada odu u krajnost.

    Čast izuzecima.

  3. Kao na primer "Kum II", je l' da? :))))))))))

  4. хахаха претече ме Mr. Moon :)

    а иначе не мора да значи, међутим, углавном је тако...некад приче ''Где су сада наши јунаци које смо оставили пре 15 године на крају првог филма?'' могу да прођу, осим ако их не усеру понављањем и скрнављењем сцена из првог дела...

  5. Mistična rijeka (čini mi se da se tako zove) sa Bred Pitom.Bukvalno čitav film njih trojica pecaju ribu! I ništa više! Ja i buraz gledali,on se smorio na pola i odustao,ja bio uporan,reko' nešto se MORA dogoditi...kurac,ništa...E da,Breda na kraju ubiše - to se "desilo".

  6. Kum nije film. Kum je sinonim za film. Šablon, "biblija" filmova. :))

  7. ala serem , kao Milojko Pantić kad se primi

  8. Sereš, al' ovaj put si u pravu :)))

  9. Mistična rijeka (čini mi se da se tako zove)

    Не, то је са Пеном и Робинсом (и солидан је филм).
    Овај се зове A River Runs Through It, јебемлига како су наши превели...

  10. вероватрно је мислио на ''Реку успомена''...

  11. Skoro sam gledao The Hunting Party, sa Ricardom Girom... kao, novinari jure haskog optuzenika (ukazuju na Radovana) po Bosni. Tematika je glupa, film jos vise. Mislim da cela prica oko Srba zlikovaca vise ne moze da se profa tako dobro kao nekad...mogu da kazem da mi je bilo drago kad sam video koliko je film zaradio, puk'o je k'o zvecka.

  12. Letters to Juliet http://www.imdb.com/title/tt0892318/
    A filma lebac ti suvi jebem...

  13. "Brazil". Znam samo da se u filmu kao sporedna uloga pojavljuje Robert De Niro.

  14. U jeste, Brazil je šit nad šitovima.
    Ovde sam upala samo da javim ako vam negde pokušavaju uvaliti neki najnoviji s Tom Kruzom i Kameron Dijaz valjda da ga niiiiikako ne gledate. Negledljivo čak ni za maloletnu decu. Čovek upada ispada kao mađioničar svih sat i po filma glupost da mi je došlo da plačem od smeha. Ne znam, zaboravila sam mu ime, ali reklamiraju ga kao najnovijeg Tom Kruza.

  15. Taj valjda jebo mu ja mater;)
    I kunjam i nemam pojma gde daljinski a on traje i traje i traje...
    Joj al juče još gore otkud meni ideja da ja trebam odgledati neki bosanski Sabur se zove.
    I ajd...I da vidiš provalu, lik na početku se prvo napušava majke piratima i ostavlja svoj mob da ga kontaktiraju u vezi prava na prikazivanje. I kad ono pođe...Neka gluuuuupost, naturščici, al ne možeš verovati... Pola sata smo mi smišljali šta da mu javimo na onaj njegov mob! Uglavnom Budi srećan ako ti i pirati ovo budu gledali, a ne dao bog nikome!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.