Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Хахаххахахах напуши се курца слободноо :))))
xD
Е људи идем ја у пичку лепу материну, и вероватно се нећу враћати пар дана, ако не и целу недељу. Љубим вас бре све. :*
mici lepo se provedi :))))))))
predrazinjo, ocekujem da se zapljujes http://vukajlija.com/forum/teme/10055?strana=1 :)
jao, sto mi salb PR :D
ја се уписујем сваки дан...
одох да шетам бебу...љубац, љубљц...:))
hvalaaaaaaaaaaaaaa
odoh i ja, mahni ako me vidis ;)
caoooooooooo
:Razočarano odlazi sa teme, potpuno zbunjen:
svi odose a ja osta...
утчао сам на минут да се упишем...имам госте...
ССССССППППЕЕЕЕРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММ
уа спермашиииии три сата нико да баци сперм..:))
i ti si dosaetaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
zakljucila sam da ne umem da spermiram :P
mozda zato sto ti niko nije pokazao
sve je moguce i nista ne mora da znaci
konacno - slobodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! al za malo, ceka me gomila sudova...... :((((((((
neprilagodjena, ja bih bre rekla da se odlicno snalazis! :D:D:D
Пери, пери, лемајић... то јача твој дух и индивидуу :)))
hahahaha jaca telo i snazi duh! ali i unistava nokte jbg... a ne mogu prati sa rukavicama... sve mi onda klizi i ispada... i dalje pricam o sudovima, neam ja pojma sta ste vi mislili! :P
гдеј си предражеееее...
ја само да се упишем...гости неки ту али још мало одоше..
ссссссссссппееееееееррррррррррррмммммммммммммммммм
Деј си јавио, цару, краљу, прваку у скоку у даљУ :))))
Лемајићка, нисмо сигурно на судове мислили... ал добро ако испада, онда мора и да упада :))
mislim da mozemo da osmislimo novu kletvu, nesto u pravcu "ne dao ti bog da ti javioevi gosti u kucu dodju" ili tako nesto.... hahahahaha! :D
Немој ти мала да смишљаш ту неке клетве... кад већ имамо једну добру "дабогда те шеф задржавао на послу као лемајићку" :))))